Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laleczki vodoo

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo wszystkich nienawidze ze.chcialabym zrrobiv lalki vodoo moich wrogow. Jestem bezsilna czekam tylko az ktorys sie odezwie.bym mogla z czysta bezwzglednoscia.olac ich a odezwa sie na pewno.tylko liedy jak dlugo pozostalo mi czelac?? Wykoncze sie do teho czasu chce ich zniszczyc wymyslilam wiec ze zrobie lalki vodoo co myslicie? Druga sprawa jezeli o.kims bedw myslala stale.zle to czy to sie obroci w koncu przeciwko nim jezeli wzywam karme i mowie o.tym szepram po.cichu do siebie jak.bardzo nienawidze ich to czy kest szansa ze dopadnie ich prawiedliwosx. Te osoby to N,B,M,P !

Gość gość
Boje sie tez ze jesli bede nienawidziec to larma.obroci siw przeciwko mnie moze powinnam.byc serdeczna i w duchu zyczyc wszusykiego.najlepszego.to.im.sie bardziej po.dupoe.dostanie!!!!

Gość gość
Bo karma ma gonic ich nie mnie

Gość gość
Nachodza mnie zwyrodniale mysli ze zlosxi czuje sie jak pijana i mam ochoty wziac aprawy w swoje rece i uknuc intrygw na.nocj wszysykixh. Najlepiej zaprosze ich doblasu wykopie w dol zakeyjw trwae gdy beda szli to wpadna w ta zaszadzke.i bede wisiec do gory nigi.jak gumisie a ja bede lazac przyznac im.aie do wing a oni bede blagac mnie o.litosc i przepraszac za swoje larygodne czyny tak!!!

Gość gość
Ktos poradzi?

Gość gość
SzcErze boje asie ze od tej zlosci dostane.raka, ale co mam zrobic jak.ka.i.tak.nienawidze! Nienwidze wszystkicj ludI.flatefo od ten ppry nie.mam.zadnych pezyjaciol.bliskich ale.tamtych czterech w szczegolnosci

Gość gość
lecz się, łamago!!!! :classic_cool:

Gość gość
A jakies sensowne porady?

Gość gość
Jednego chcialabym zostawic bo go kocham i on rozumie to ze chce krxywdzic innych za to wlasnie go kocham najbardziej jednak on dopuscil sie nielaski wibec mnie i nie moge niestety miec dluzej ulg wobec niego!!#

Gość gość
I on tez mnie kocha ach gdyby ta milosc mogla mnie wybawic od mojego haniebnego czynu

Gość gość
Kocham cie o

Gość zyczepowodzenialamusie
xDaisyx Hey... Postanowilam założyć temat, ponieważ mam ogromny problem z moim wyglądem, a nie mam sie komu wygadac, wiec pomyslalam ze tutaj sie zwierze nieznajomym, bo tak jest najlatwiej, najlepiej.. Mam 20 lat i jestem brzydka...cala brzydka. Zaczne od tego, ze moim największym problemem jest nadmierne owłosienie na ciele, mam widoczne włoski na calych rekach, ramionach, brzuchu, klatce piersiowej,,plecach i na całych nogach. Na klatce piersiowej i plecach, gdzie ludzie maja maleńki meszek ja mam co prawda jasne, ale dłuższe włoski,są widoczne...Na ramionach, rekach i nogach jest koszmar, mam prawie męskie owłosienie i nie wiem jak z tym walczyć. Nie stać mnie na laser,żeby na stale usunąć te włosy.Latem przezywam koszmar,chodze w bluzkach na dlugi rekaw i jeansach, ewentualnie w grubszych legginsach,żeby włosy sie nie przedostawaly na widok.. Strasznie cierpie z tego powodu, przez to nie cieszy mnie lato,słońce, nie mogę pojechać nad morze, w tych grubych ubraniach strasznie mi gorąco, to dla mnie katusze...To takie glupie moze sie wydawac, ale Moim marzeniem jest kiedyś założyć krótkie spodenki i bluzkę na ramiaczka, tak jak inne dziewczyny... Ale oczywiście to nie koniec moich męk.. Kolejnym moim problemem jest brzydka twarz, mam taką wiejska urodę, male oczy, male, waskie usta i duży nos, w dodatku z małym garbem i zadarty, z profilu przypominam świnie, nawet uśmiech mam brzydki,taki wąski ze nie widać zębów .. Naprawde juz nie mam sił, jestem w tym wszystkim samotna, nikt Nie rozumie mojej męki, ciągle słyszę,ze inni maja gorzej,tylko ze jakoś nigdy nie widziałam osoby tak nieladnej, wprost brzydkiej jak ja.. Pewnie, są dziewczyny które maja krzywy nos, koslawe nogi, wąskie usta, brzydkie uzębienie, bardzo owłosione rece czy są grube, ale żadna nie ma wszystkich tych niedoskonałości na swoim ciele... Najgorsze ze nie dość, ze jestem brzydka, to i biedna, nawet nie mogę 'sie zrobić' u chirurga. Nie wiem jak dalej żyć, co zrobić ze swoim życiem, przez to wszystko nie widzę swojej przyszłości, bo wstydze sie samej siebie.. Mamy przecież XXI wiek, wiek doskonałości, dla takich jak ja nie ma miejsca na tym swiecie, a nie ma mi kto pomoc,nawet finansowo, bo na wsparcie i tak nie mam co liczyć, ono i tak nie usunie moich zewnętrznych wad... Boze, moje życie to taka zenada...