Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccbbb

Czy to jest zdrada?

Polecane posty

Gość cccbbb

Dwoje młodych ludzi wyznaje sobie miłość na odległość przez parę miesięcy nie są w formalnym zwiazku i miłość nie zostaje skonsumowana, przez ten czas nigdy nie spotkali sie. On poznaje inna ,zakochuje się , dochodzi miedzy nimi do zbliżenia i zostają oficjalna para. Czy ten chłopak zdradził ta dziewczynę na odległość ?

Gość cccbbb
Nikt nie wie ? Nikt nie wypowie się ?

Gość cccbbb
Ten chłopak uważa ,ze zdrady nie było bo nic miedzy nimi nie było. Czy ma racje ?

Gość gość
Tak

Gość cccbbb
Chłopak ma racje ? To nie była zdrada ?

Gość gość
Chłopak ma racje

Gość cccbbb
Moze rzeczywiście nie jest to zdrada ale ,ze nic nie było to z tym nie zgadzam się. Przez kilka ładnych miesięcy pisali do siebie , tęsknili i wyznawali sobie miłość , czy to jest nic ?

autorko pomysl jaka milosc zwykle zauroczenie czy sympatia nie rozwinelo sie nic wiecej i zdechlo chlopu trzeba dawac albo sie dziwic

Gość cccbbb
Milosc od wielu lat bo oni znali się od dziecka. Wyjechał ale ona przed jego wyjazdem była z innym i jak rozeszła się z tamtym to on nadal ja kochał i ona uczucie odwzajemniła. Czy dla facetów seks jest taki ważny ? Czy kobieta szanująca się i czekająca z seksem do ślubu to jakiś dinozaur i nie warta zachodu ? Przegrała z taka co mu dala :(

Gość cccbbb
To moja przyjaciolka ma 24 lata.

Gość gość
Zdarza się najlepszym. Mój brat poznał dziewczynę przez Internet. Na tydzień przed spotkaniem została pobita do nieprzytomności przez byłego chłopaka. Jak po miesiącu wyszła ze szpitala ojciec wywiózł ją do stanów, do ośrodka rehabilitacyjnego dla sportowców. Dziewczyna z ojcem próbowała w polskiej ambasadzie załatwić wizę dla mojego brata, ale im się nie udało. Po 1,5 roku "związku" przez Internet zerwała z nim bo poznała kogoś w tym ośrodku. A do Polski też już się bała wracać, bo były się zapadł pod ziemię i dalej ją szantażował. Jedyny plus jak miała ta dziewczyna to podwójne obywatelstwo i możliwość ucieczki przed psychopatą.

Gość cccbbb
Tu też byłby problem z wizą, musiałby się z nią ożenić. Ona na to liczyła tylko on nie wrócił i znalazł sobie inna tam na miejscu.

Gość cccbbb
Szkoda, że to tak się skończyło. On tak długo na nią czekał, taka wielka miłość była miedzy nimi a może nie bo gdyby on ją tak bardzo mocno kochał to by nie zakochał się w innej. Juz sama nie wiem. Ona nadal z nim pisze choć ja jej mówię, że nieładnie z nią postąpił i powinna odciac sie od niego ale ona nie ma złego zdania o nim, chyba nadal go kocha.

Gość gość
nigdy sie ne spotkali i miłość sobie wyznali? :D:D:D jaka zdrada jak nawet nie widzieliście sie na zywo? litości młodzież ma ferie co widać 🖐️

Gość gość
gość dziś proszę czytać ze zrozumieniem. Oni znali się od dziecka a on byl w niej zakochany jeszcze przed wyjazdem. Po jego wyjeździe juz nie spotkali się nigdy.