Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslacadusza

Korporacyjne psy

Polecane posty

Gość myslacadusza

Nie ma dla mnie takiego slowa '' Nie wiem'' lub 'Nie da sie'' Jak nie wiesz, to sie dowiedz. I wszytsko sie da. Trzeba miec tylko checi. Pare miesiecy temu bylam rozwiazac umowe z orange. Pare dni temu sie dowiedzialam ze rozwiali mi pól umowy. Pracownik ''pies'' olal to co do niego mówilam. I dziś musze placic za jego błedy. Ludzie ktorzy pracuja na takich stanowiskach maja rozwiazywac problemy klientow. Czy nie mam racji? Ale nie o tym mowa. Mowa jest o sluchaniu drugiego człowieka. Gdyby ludzie sluchali sie wzajemnie , polowa spraw bylaby rozwiazana. Czy nie mam racji mowiac o tym? Zbydlecenie i odczlowieczenie spoleczenstwa ktore wypatryuje tylko cycki w necie jest dla nich najwazniejsze. Gdzie honor i ambicje? Gdzie sie podziala cala ludzkosc. Czy wy nie potraficie sluchaxc drugiego czlowieka? To nie kasa daje szczescie. Nie narzekam na swoj stan finansowy. Sama na to pracuje. Ale bydlakiem nie jestem. Im mniej ktos majetny tym bardziej wyszczekany jak maly piesek. Bojacy sie swojego szefa. Co sie z Wami ludzie stalo? Jestescie zereem. Zyjecie z dnia na dzien.Egzystencja. Bezmyslnosc, glupota. W szkolach coraz mniej ucza zycia.Wprowadzana religia. Zamiats praktyki pierwszej pomocy.Godzenie sie na przyjmowanie imigrantow. Chcecie zniewolenia. Gdzie sie Wasza dusza zapadla? Gdzie ona jest? Nie zastanawiacie sie nad zyciem. Da sie wszytsko. I nie ma slowa nie wiem. Nie wiesz? To sie dowiedz jak zyc. A koropracyjne bezmozgi wypieraja mozgi sobie i innym.Pokazujac d**y na instagramie. tym, jestescie. Obrazkiem bez duszy.

Gość myslacadusza
Ludzie idac ulica nawet sobie w oczy nie potrafia spojrzec. Zastanowcie sie nad zyciem. Tylko jedno jest poki co. A moze i wiecej. Ale skoro dostales szanse w tym zyciu to nie marnuj na glupoty. Docen to czym oddychasz. I wsluchaj sie w drugiego czlowieka. Bo moze w przyszlym zyciu , o ile jest tej sznsy nie dostaniesz. Nie badz bydlakiem.

Gość myslacadusza
Korporacyjny dziad zawsze wykorzysta zebys zdechl dla wlasnego zysku

Gość myslacadusza
Wiem ze na tym portalu sa najwazniejsze tematy pt '' czy jak umylam d**e, to bedzie swieza''Wtedy ma to najwiecej odpowiedzi . Tak to wyglada.