Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta 26

Czy jestem uzależniona od seksu ?

Polecane posty

Gość gość
Po prostu autotka niepotrzebnie dodaje ideologiedo tego i calego mistycyzmu . I to co robi nie jest jakos specjalnie trudne jesli nie odbiore od faceta z ktorym przespalam sie jednarozowo na imprezie to czy to daje mi przewage. On westchnie powie no trudno, a ona bedzie wyc z zachwytu nad tym ze odrzucila kolejnego skamlącego frajera. Po prostu 80% tego co tu opisuje to iluzja ktora toczy sie w jej glowie nawet pisze ze w miescie mowia o niej ostra ambitna mloda nlskad ona to wie :D ktos podszedl do niej pogratulowal jestes ostra ambitna mloda widzicie tak to dziala wlasnie zludzenie

Gość gość
Tamta tez nie szukala szukala zachwytu podziwu wlasnie jak autorka, Jednak okazala sie byc mniej interesujaca od innej skoro nie wzbudzila jakichs porywistych uczuc. Co bylo dla niej jednoznaczna porazka

Gość gość
Ty uwazasz to za ideologie tworzoną na potrzeby usprawiedliwienia jej postepowania a ja uwazam, ze ona taka jest. Forum jest anonimowe i może to być mistyfikacja ale też i prawda, to wie tylko autorka. To, ze wie co o niej mówią nie jest niczym dziwnym, ludzie lubią gadać i plotki w malej mieścinie szybko roznoszą się.

Gość gość
Go§ciu z 14,49 , przyznam ci 100% racji.Ona nie szuka miło§ci, po prostu umie cieszyć się życiem, daje radość i ją bierze. Z******ta babka. Wiem źe całkiem duży odsetek dziewczyn w czasie studiów żyje ze sponsoringu.Nie ona pierwsza ni ostatnia. Do czego§ doszła i skończyła z tym. Moherowe strażniczki swoich mężów mają za wąskie czaszki i nie mieści się im w skołtunionych łbach , źe dziewczyna dobrze bawi się wyrywając facetów.Jakby mnie chciała tak na noc to bym chromolił swoją starą i poszedł jak w dym. Tylko stary już trochę jestem na taki towar i pewnie po 1 razie z nią grabarz by mi tyłek przyklepał.

Gość gość
Jezeli traktuje się ludzi instrumentalnie dla przyjemnosci to odrzucenie czy nie wzbudzenie wyższych uczuć nie robi żadnej różnicy. Był, poszedł będzie nastepny albo już jest paru równolegle.

Gość gość
Ja nie usprawiedliwiam jej wrecz przeciwnie wiele facetow nie zachodzi sobie tym glowe co siedzi w psychice przypadkowej laski ktora spotkalem na imprezie i poszla ze mna do łóżka. Ona po prostu woli dodawac do tego ideologia roztaczac w okol tego jakas dziwna tajemnicza aure bo prawda jest o wiele okrutniejsza i wiekszosc tych facetow z ktorymi sypia mysli o niej dokladnie tak jak ona o nich . Zużyć wypluć nie biorac pod uwage juz tych od sponsoringu. To ona jest mala rybka tutaj ktora rzuca sie na pozarcie rekinom a mysli ze jest odwrotnie Ta historia jest po prostu smutna

Gość gość
15:17 10/10 koniec tematu

Gość gość
Jak mozna byc żałosnym gdy czujemy się z czymś dobrze? To, że Ty tak uważasz nie znaczy, że tak jest, nie jesteś głosem wszystkich facetów na świecie więc wypowiadaj się tylko za siebie.

Gość gość
Tu nie chodzi o uczucie wyzsze tylko o podziw dla jej chlodnego usposobienia. Tu nawet tego nie ma bo nikomu sie nie chce nad tym jakos szczegolnie zastanawiac. Dlatego wlasnie ta historia jest dla mnie smutna

Gość gość
no juz ktos tam wczesniej sie rowodzil jakie to autorka ma plytkie spojrzenie na "akty" nie wiem czy wy czytac umiecie, ale w moim mniemaniu to wlasnie akty sa dla autorki calym zyciem. Do tego atrakcyjnosc fizyczna opruszona kokieteria i wprawnym szlifowanym latami uwodzeniem zapewnia jej nieograniczone mozliwosci selekcji i dbania o jakosc tych aktow. Smieszne bo wiecie jak czuja sie faceci ktorzy mieli przyjemnosc z taka kobieta, a sami takiej nigdy nie trafiliscie. Kobiety zjawiskowej, pieknej, niedostepnej, pojawiajacej sie na bardzo krotka chwile w waszym zyciu i zostawiajaca slad emocjonalny na reszte zycia :)

Gość gość
Dziwne, że gdy tak postępują mezczyzni to nikt nie mówi, że ich historia życia jest smutna. Dlaczego kobiety muszą być takie same? Ona jest inna niz większość to nie znaczy gorsza.

Gość gość
Piekna i zjawiskowa moze ,ale niedostepna?Chyba wrecz przeciwnie :P

Gość gość
Oczywiście, że niedostępna bo nikt do jej serca trafić nie może. Mezczyzni lubią mieć kobietę na własność a ona niczyją własnością nię jest, jest wolna.

Gość gość
Arletta to pewna siebie i doskonale kontrolująca swoje życie kobieta. Wielu mężczyzn wręcz boi się takich kobiet. U niej można podziwiać intelekt równie dobrze jak piersi. Dla kobiet jest obrazem ich własnych porażek.Ona wolna i niezależna a one podporządkowane swojemu panu i władcy. Ona traktująca mężczyzn jak partnerów a one łudząc się uczuciami podporządkowane mężowi , domowi, dzieciom. Pewnie niewielu mężczyzn wytrzymało by z nią w dłuższym związku , lecz mieć taką kochankę czy chociaż przyjaciółkę, to marzenie wielu.W interesach na pewno takie jak ona są lepsi od wielu mężczyzn.

Gość gość
Faceci nie podchodzą tak do seksu jestem pewna ze ten post wyzej pisała kobieta. Dla nich to jest chwila przyjemnosci odreagowania i tyle. Niedostepna a powiedz ktora kurefka kobieta z ukladu sponsoring jest dostepna czy bycie niedostepną nadaje jej jakichs boskich cech? Ma byc to jest wymog i kazda w tych ukladach taka jest. Idąc z facetem na seks na imprezie tez nie oczekujesz ze skonczy sie to malzenstwem raczej traktujesz na luzie milo bylo no i czesc. I takich kobiet i zachowan jest pelno a facet jak widzi okazje to bierze nie analizuje kazdej i wmawia sobie ze skoro nie odezwala sie wiecej to jest cos w niej eterycznego

Gość gość
Smutne jest to ze przypisuje temu ideologie kiedy w rzeczywistosci jest widziana przez tych mezczyzn jak kazda inna latwa kobieta. Bo w jaki sposob emanuje z niej ta niedostepnosc, to moze zadzialac na faceta ktory faktycznie sie zakocha nie na jakuegos napalonego gostka z dysku oni nie beda przechowywac sladow emocjonalnych w pamieci gubic wlosow dla niej itc. Jest jak kazda inna nadarzyla sie okazja byla nie ma ide po kolejna

Gość gość
Kobieto z 15.42,,chodź i zobacz co mam między nogami, akurat siedzę.Może zabawisz się moim fiutkiem. Bez dwóch zdań, chciałbym poznać taką kobietę.Nawet tylko po to, żeby jej powiedzieć, że ten typ to mój ideał. A teraz szoruj do garów.

Gość gość
Wychodzisz z błędnego założenia nie wszyscy faceci w jej zyciu to jednorazowe przygody. Jesteś kobietą wiec mało wiesz co myślą mężczyźni. Mężczyzna zdobywca będzie za taką chodził i nie tylko do czasu jak mu da bo mu da szybko ale nie poczuję jej uległości bo w niej uczucia przywiązania czy uległości nie ma a to jest dyshonor dla samca Alfa. Jezeli jest do tego inteligentna i potrafi rozmawiać z mężczyznami to ma takich na pęczki i tym większa zabawa i gra.

Gość gość
goscie ją dymają jednej nocy a wy tu o niedostępności gadacie... HAHAHA !!!

Gość gość
Kobietę niedostępna sie zdobywa miesiącami, i taka smakuje jak żadna inna. Poczucie że masz kobietę którą mieli nieliczni, o którą musiałeś tyle się starać jest niesamowitą satysfakcją. Autorkę dymają przypadkowi goście a ilu ich było trudno zliczyć. Kto tu jest piękny i niedostępny?

Gość gość
Młodzież się wypowiada nie znając życia. Pisze jeszcze raz wasze zdanie to jest wasze tylko i wyłącznie zdanie. Nie wypowiadajcie się za wszystkich mezczyzn bo jest wielu, ktorym taka kobieta imponuje. Jej siła jest w tym, że jest naturalna i nie jest to gra dla zdobycia męża a gra o przyjemność a to całkiem coś innego.

Gość gość
Niedostępna jest tez kobieta aseksualna za taką też wszyscy mezczyzni szaleją? Facet z temperamentem taką oleje, taka jest prawda.

Gość gość
A co do bycia niezalezna nikt jej tutaj nue potepia przynajmniej ja tego nue mam zamiaru robic bo mam zwyczajnie takie same poglądy. Po prostu tym facetom noe robo zadnej roznicy czy ona rozpatruje ich w kategori faceta do lozka czy czego wiecej, czlowiek ktory nastawiony jest na relacje czysto seksualna nie zadaje sobie takich pytan co tkwi w psychice laski ktora sie z nim pieprzy. Moze znajda aie tacy ktorzy za cel stawiaja sobie rozkochanie kobiety to.na takich balwanow mozw autorka miec magnes faktycznie. Ale z ta fascynacja cala to daleko posuniete wnioski dla goscia taki uklad jest wygodniejszy bo zakochana kobieta fakyycznie w penym momencie staje sie uciazliwa. Tutaj tego nie ma ale nie ma tez analiz rozkmin i.wznioslych poematow, bezproblemowa dzounia do bzykania i jest git.

Gość gość
No wlasnie dla niedojrzalych chlopcow ktorych kreci cos czego miec nie mogą. I wiesz co tez tak robilam niera udawalam zimna po to by taki sie za mna uganial. Tylko ze ja juz takich facetow nie szanowalam bo co to za facet ktory pragnie cie tylko wtedy kiedy go odrzucasz. A co pragna faceci? No ale jakich facetach tu mowa bo na pewno nie o tych dojrzalych.

Gość gość
Jesteś po prostu nimfomanką.

Gość gość
ona raczej masturbuje sie facetami:P

Gość gość
I nie robilam tego po to by usidlic go i by zostal moim mezem. Jezeli facet w momencie gdy go olewam wpada w poploch i dostaje obsesji to znak zeby takiego omijac szerokim lukiem. To rodzaj testu nie zadna gra. A co do autorki nie potepiam calkowicie jej osobowosci sama jestem odobma pod pewnymi wzgledami. Ale nie rozumiem tworzenia tej otoczki w okol tego seksu. Sa faceci ktorym to.bedzie imponowac i tzrwaznie.beda.to.ci z gatunku tych niedojrzalych a sa tacy ktorych jej osoba nie.obejdzie wcale.bo.beda tak sam nastawieni na czysto fizyczna znajomosc nawet jesli bedzie ona dlugo trwac. Z autorki oowiescie wynika jakby to ona rozgryw karty a w kazdej rozgrywce byla zwyciezcą, a gdyby troche zeszla na ziemie to.zobaczylaby ze w wielu tych relacjach tez byla wykorzystywana i postrzeganie jej osoby nie roznilo sie zbytnio od tego jak postrzegane byly inne przez tych facetow kobiety. Chocby relacja jej z szefem watpie ze widzial w niej jakas eteryczna nimfa raczej kobiete ktora moze zarzadzac w dowlny sobie sposb. Mowicie tu o.wolnosci a przecie sonsoring glowie oiera.sie na.tym ze taki facet ma nad kobieta totalna wladze. Ale w glowie autorki rzecz ma aie na odwrot xo jeat wlasnie.iluzja, dlateho qlanie troche wspolczuje jej bo.ewnego dnia gdy sie ocknie z tego ieknego snu zobaczy ze.byla nikim wiecej jak smutna kukla przezucana z rak do rak.

Gość omnomnom
Są kobiety sexowne, uwodzicielskie i kokieteryjne, które nie popuszczają szpary byle komu jak autorka, ale ich zaloty są kierowane uczuciami i są kierowane dla wybrańców i taka kobieta też nie odda się od razu, tylko wtedy gdy będzie faceta. I takie są cudowne i warte zachodu a nie zwykła dziiwka.

Gość gość f
17:23 Masz rację

Gość gość
Tak wlasnie oglądnijcie sobie stare filmy z Audrey albo Faye Dunaway. Ona tez graly silne niezalezne postacie ale przy tym mialy tyle klasy i uroku ze malo ktora kobieta bylaby w stanie im dorownac. Audrey oderwana totalnie od rzeczywistosci troche naiwna a do tego urocza, silna, bystra i z klasą. To jest kobieta godna nasladowania! I zauwazcie tez ze tebpostacie wcale nie epatowaly seksem a potrafily porwac tlumy.