Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojechalibyscie na majówke do Budapesztu

Polecane posty

Gość gość

Maz chce jechac. A ja sie waham. Co dzieci uzyja? Niby jest tam troche atrakcji, ale nie lepiej pojechac do jakiegos Ojcowa czy w Góry Swietokrzyskie... Maz twierdzi, ze w ramach poznawania stolic europejskich :-P dzieci 7 i 9 lat...

Gość gość
pewnie, że bym pojechała, a dzieci już duże i mąż ma rację

Gość gość
Pewnie, zwłaszcza że Węgry to nasi sprzymierzeńcy. Wolałabym Budapeszt niż jakiś ciapaty Egipt czy Turcję.

Gość gość
dzięki :-)

Gość gość
ja tez bym chetnie pojechala, dzieci juz duze tez skorzystaja

Gość gość
Na sam Budapeszt majówka to za duzo. Albo z biurem podróży i wtedy zazwyczaj jest Budapeszt Bratysława i Wiedeń albo to samo tylko indywidualnie. Ja bylam w sierpniu i nie zaluje.

Gość gość
Porównanie do Ojcowa ? toż to zupełnie coś innego. Jest wiele miejsc do zwiedzania zwłaszcza wieczorem. Sądzę, że warto z dziećmi jechać :)

Gość gość
Myślę, że to troszkę za daleko. Ja jadę z dziećmi nad morze. A byliście z dziećmi w Warszawie, jest tam wiele ciekawych miejsc, które warto zobaczyć. Noclegi znajdziecie na http://otonoc.pl/noclegi-Warszawa - myślę, że warto zacząć od stolicy Polski :)

Gość gość
A skąd nad to morze jedziesz ? Ja jadę na majówkę 400 km w jedną stronę. Dobre 5 h z przystankami, korkami itp. z 3,5 letnim dzieckiem.

Gość gość
W Budapeszcie jest pięknie naprawdę, warto pojechać. Dzieci już są duże i będą miały dodatkową wiedzę na temat innego państwa. Super wycieczka