Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkaa767

Ipad Apple

Polecane posty

Gość patkaa767

Zastanawiam się nad zakupem Ipada z Apple, co o tym myślicie ? Czy któraś z Was może korzysta i mogłaby coś powiedzieć? Nie zawiesza sie? Chce miec pewność jak mam wydać tyle hajsu

Gość gość
są spoko ale mega drogie :<

Gość aneczkka00
ja mam :) i moim zdaniem są najlepsze, chociaż wielu ludzi hejutuje ich za mode na "jabłuszko" moim zdaniem są mega szybkie, lekkie, mają dobrą pamięc, i wcale nie zapłaciłam za niego jakoś mega duzo, bo zgłosiłam go na dziobacz.pl, oni znaleźli mi dostawce a pozniej im wiecej osob chciało kupić ipada tym jego cena spadała, takze oplaca sie moim zdaniem tam zgłaszać takie rzeczy

Gość Optimal
MEGA to jest ten notebook LENOVO. Kolega ma w pracy taką maszynkę. Pracuje przy grach komputerowych i wymiata w Dota2 jak cholera. Miażdży konkurencję. Tylo ta cena cena na tym dziobaczu jakoś podejrzane niska, bo normalnie ro one chodzą po 3700 - 3900.

Gość gość
Heyka, mam pytanie:czy ktos juz kupowal coś na tym dziobaczu ??? czytajac wydaje się calkiem sensowne bo mozna się skrzyknąć i kupować w grupie. Jest to o tyle ciekawe, ze sami zyczymy sobie zeby poszukali dla nas konkretnego towaru. Chcialabym tylko pogadac z kims kto juz kupawal na dziobacz.pl Czy kupuje sie tam tez inne po za "jabluszkiem" Jak cos to jestem chetna na laptopa za 3000-3200 zł

Gość gość
idoit jest akurat bardzo dobry tez moge polecic

Gość gość
Jak najbardziej mogę polecić Apple. Niezawodne urządzenie, pracuje się na nim super! U mnie jeden z Ipadów w domu pełni funkcję sterowania w systemie inteligentny dom, wisi na ścianie i jest ładowany stacją dokującą Viz-Art: http://www.viz-art.pl/oferta/stacje-dokujace-do-ipadow/

Gość gość
ipad iphone i macbooka wszystko naprawialem tutaj https://serwisproduktowapple.pl/ ale nie dlatego ze sa zle tylko mysle ze po prostu z racji wieku cos juz moze psuc, raz mialem odzyskiwanie danych po zalaniu