Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mi już totalnie odbiło ?

Polecane posty

Gość gość

Wiem jakie są czasem tu komentarze, prosiłbym o normalne. Z góry dziękuję :) Problem mam taki, że jak dziewczyna odeszła ode mnie jakieś 3 miesiące temu to straciłem na wszystko chec. Ostatnio do tego stopnia zobojetnialem, ze zaczalem grac na spore pieniadze w zakladach sportowych. W ciagu kilku godzin ( zaklady na zywo ) wygralem ok 6 tys, by w ciagu nastepnych kilku przegrac ok 5 tys. Opanowalem sie, wyplacilem nawet reszte, ale uzmyslowilem sobie co ja robie, przeciez moglem poplynac. W ciagu tych kilku godzin gralem o kase, na ktora tak ciezko czesto ludzie musza dlugo pracowac. To rozstanie ciazy na mnie, nie tylko te pieniadze, ale wieksza agresja, zobojetnienie, czesto to w ogole nie chce mi sie wstawac. Czasem ledwo do pracy zdaze, a zamiast normalnego obiadu to na szybko tylko kanapki jakies zjem. Chyba nie jest za dobrze.

Gość gość
Jest złe. Juz na terapie do psychologa. Chyba, ze chcesz zostac bez niczego, zgorzkniałym starcem, juz samo yo, ze kobieta Cirbie rzuciła powinno dac Tobie do myslenia. Ogarnij sie chłopie.

Gość gość
Rozstania się zdarzają często, ale nie oznacza to zaraz końca świata :) głowa do góry :)