Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuza33

Tabletki MyVita

Polecane posty

Mam pytanie o wasze doświadczenia z tabletkami (głównie suplementami diety) z firmy MyVita. Aktualnie biorę z tej firmy tabletki spirulina oraz chlorella. Przyznam, że skusiła mnie cena - gdy kupowałam np chlorellę to opakowanie 400 tabletek z tej firmy kosztowało ok 30 zł a opakowanie 100 tabletek z innej firmy (co prawda więcej mg/tabletka) kosztowało ok. 80 zł. Biorę te tabletki już od jakiegoś czasu, ale nie widzę efektów o jakich czytałam. Czy one aby nie są jakieś podejrzane??

Gość Sofiksia
Dobre są te tabletki. Na mnie działają dobrze od 2 lat. Nie wiem jak inne, stosowałam tylko te.

Gość gość
ja mialam też inne produkty z tej firmy zielony jęczmień i też zero jakichkolwiek efektów które powinny byc, nie kupie nic wiecej od nich

Gość Janaa
Hehe, nie wiem czego oczekiwałas po jęczmienu tym, ale jak po Myvity akurat czuje sie fantastycznie :O

Gość gość
Co wkręcają studentom, to: Aliness, Formeds, A-Z Medica, MyVita, Calivita (nieco mniej).

Gość Misiaczka29
Na moim myvita EU pochodzenie, to jak chiny?

Gość Misiaczka29
Na moim myvita EU pochodzenie, to jak chiny?

Gość gość
Na czasie Noble Healt teraz ( ZIKO DERM, ROSSMAN).

Gość gość
Noble Health suplementy, w poprzednim źle

Gość gość
Noble Health to dopiero chińszczyzna. Zresztą każdy produkt na rynku, który jest witaminą albo minerałem pochodzi z Chin (którzy mają nieomalże monopol na produkcje tego typu surowców. Niech Was nie zwiedzie to, że ktoś pisze o witaminie C z UK z kapusty...to też Chiny, tylko przepakowane w Wielkiej Brytanii

Gość Kontur
A ja polecam suplementy tej marki. Stosowałam już kilka produktów, m.in. piperynę, cynk, młody jęczmień sok BIO oraz rewelacyjną oliwę z oliwek BIO w sprayu. Nie zawidłam się, wręcz przeciwnie - miło zaskoczyłam.

Gość Gość

Produkty liche, są znacznie lepsze marki na rynku. Nie polecam.