Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam miejsca na wakacje nad morzem

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny-mamy, poleccie jakies fajne miejsce na wakacje z dziecmi nad morzem; mieszkam na codzien zagranica i w wakacje chce spedzic czas w Polsce, w zeszlym roku bylismy w Jastrzebiej Gorze i bylo bardzo fajnie poza osrodkiem, ktory byl wyjatkowo nieprzyjazny dzieciom, w tym roku chce znow pojechac nad morze ale nie dokonca wiem gdzie-chcialabym, zeby to bylo miasteczko lub duza wies, tak zeby bylo troche gastronomii i jakis atrakcji na popoludnia, ale nie duze miasto ani tez mala wies, co do osrodka to chcialabym, zeby byl blisko morza, mial podworko, byl czysty i ladny, moga to byc domki, pokoje hotelowe czy osrodek wczasowy, cena nie ma jakiegos znaczenia choc wole, zeby to byl jakis fajny osrodek rodzinny niz luksusowy wielki hotel Moze ktoras z Was byla na wakacjach nad morzem i moze polecic miejsce w ktorym byla?z gory dziekuje

Myślę, że Sopot może się Wam spodobać. Dla dzieci oprócz morza jest dużo innych rozrywek w całym Trójmieście. Znalazłam ładne apartamenty w sam raz na wakacje z dziećmi. Możesz sprawdzić na stronie: http://www.joasia.com.pl/

Gość gość
dzieki za odpowiedz, w Sopocie nigdy nie bylam, za mojej mlodosci byl bardzo popularny i zawsze zawalona plaza, nie wiem jak jest teraz, zdjecia wygladaj bardzo ladnie, przemysle, a jak ktos ma jeszcze jakies propozycje to chetnie przeczytam

Gość gość
up

Gość gość
Sopot jest piekny, cale Trojmiasto zresztą warto zwiedzić i wstyd tam nie być na dobrą sprawę, ale czy aby na pewno odpoczniecie? To duze miasta są w końcu, no poza Sopotem, ale tam tłum zawsze jest. Ja Ci polecam osrodek w Miedzywodziu Gryf balt - tuż przy plaży, niedrogo, cisza, spokój, nie ma komarów, w drzewach, dla dzieci przestrzeń, plac zabaw. A jak chce się pozwiedzac to do Miedzyzdrojów, Świnoujścia wyskoczyć mozna, czy nawet do Niemiec.

Gość gość
dzieki za odpowiedz, zaraz wygoogluje ten osrodek, wlasnie takie mam obawy co do trojmiasta, ze jednak to miasto i duzo ludzi, w Gdansku bylam kilka razy, w Gdyni i Sopocie nie bylam, choc wolalabym jakies mniejsze miescowosci, pozdrawiam

Gość gość
A byl ktos z Was na Helu?

Gość Malaga321
Polecam Trójmiasto. Byłam kilka razy i zamierzam jeszcze nie raz tam wrócić. Nie ograniczaj się do Sopotu, zobacz całe Trójmiasto. Ludzi jest sporo, ale nawet mniejsze nadmorskie miejscowości są coraz bardziej zatłoczone w wakacje. Jak będziesz szukać noclegu to wejdź sobie na bookapart, wygodnie się wyszukuje i mają szeroką ofertę:)

Gość lotka78
My również będziemy w wakacje nad morzem- jednak nad morzem w Chorwacji. W czerwcu lecimy tam z Balic. Lotnisko mamy dość daleko od domu, więc dzień wcześniej prześpimy się w pokoju w http://neohotel.pl/ Nie chcemy spóźnić się na samolot.

Gość gość
Może Sopot? Jakiś czas temu byłam z rodzinką, jest pięknie. :) Wynajęliśmy fajny apartament w http://www.victus-sopot.pl/ , bardzo mi się podobało.