Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsoring licealistki...

Polecane posty

Gość gość

Cześć, czy wg Was 500 zł za 2-3 godziny intymnego spotkania z 18-latką (sam mam 37 lat) to dobra cena ? Dodam tylko, że Panna zgadza się wyłącznie na pieszczoty, bez seksu, ponieważ chce pozostać dziewicą (zakładam, że chodzi o stan fizyczny, bo psychicznie to już chyba dawną nią przestała być). Co myślicie ?

Gość gość
Za drogo. Nie opłaca się.

Gość gość
A loda robi w cenie?

Gość gość
Przerzuć się na gimbazę... wystarczy na 5 razy... :D 🖐️

Gość gość
hahahaha :D

Gość gość
dużo za drogo - moim zdaniem dwie stówy to max.

Gość gość
To zależy jak ona wygląda i czy jesteś pewien, że jest w miarę zrównoważona psychicznie. No i też od tego czy jesteś obleśnym, łysiejącym grubasem, który wygląda na 45 lat czy raczej kimś w typie rock'n'rollowca bez metryki. ;) Tak czy siak to dość drogo. Negocjowałbym max. 300 zł za spotkanie albo 1000 zł za cztery, pięć spotkań w miesiącu plus bonusowe wypady do restauracji czy na zakupy jeśli będzie chciało ci się spędzać z nią czas poza łóżkiem. ;) Gówniary naczytały się o galeriankach i im się w d****h poprzewracało.

Gość gość
To zależy jak ona wygląda i czy jesteś pewien, że jest w miarę zrównoważona psychicznie. No i też od tego czy jesteś obleśnym, łysiejącym grubasem, który wygląda na 45 lat czy raczej kimś w typie rock'n'rollowca bez metryki. ;) Tak czy siak to dość drogo. Negocjowałbym max. 300 zł za spotkanie albo 1000 zł za cztery, pięć spotkań w miesiącu plus bonusowe wypady do restauracji czy na zakupy jeśli będzie chciało ci się spędzać z nią czas poza łóżkiem. ;) Gówniary naczytały się o galeriankach i im się w d****h poprzewracało.

Gość gość
Dzięki za rzeczową odpowiedź :) Wprawdzie grzywy jak osiemnastolatek już nie mam, ale jestem przystojny, zadbany, szczupły, pachnący, uprawiam sport, całkiem nieźle się trzymam i raczej wyglądam na 30 lat niż na 40 ;)

Gość gość
Przecież to prowokacja. Bo chuj vi płacić za przytulanie niby dziewicy. Takie ogłoszenia dają babki które szukają łosia. Jak widać znalazły. Jak chcesz sobie pojechać to idź do burdelu a jak chcesz mieć utrzymanke to stała kwota miesięczna.

Gość przerost tresci nad forma
Wprawdzie grzywy jak osiemnastolatek już nie mam, ale jestem przystojny, zadbany, szczupły, pachnący, uprawiam sport, całkiem nieźle się trzymam i raczej wyglądam na 30 lat niż na 40>>to zapewne dlatego ze jestes tak atrakcyjny musisz zaplacic za obcowanie z plcia przeciwna :D