Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocna0022

Po aborcji chirurgicznej.

Polecane posty

Gość pomocna0022

Hej, jestem tu dla wszystkich kobiet w obawie o zabieg chirurgiczny dotyczacy przerywania ciazy. A wiec, na samym poczatku chce zaznaczyc - ze zyje:) i mam sie dobrze! Zabieg trwal okolo 20 minut , mialam na godz 8.00 rano. W klinice. Anastazjolog przeprowadzil wywiad, kilka kroplowek, i zasnelam... Nie pamietam nic, obudzilam sie w sali wybudzania pacjentow z narkozy . Uczucie? Lekki bol w podbrzuszu zaznaczam Lekki ... (prawdobodobnie to zasluga trzymajacych mnie lekow). Samopoczucie? Pozytywne , myslalam ze gorzej to przejde. Po 2 h wypisali mnie do domu, dostalam sniadanie jeszcze w klinice, kilka tabletek (antybiotyk, lek na obkurczenie macicy) plus zestaw do domu.ubralam sie, wyszlam do auta, tam czekali na mnie najblizsi- wrocilam do domu. Bol sie nasilil ale jak najbardziej do wytrzymania (cos jak okres, moze obfity)- podpaski wskazane , najlepiej czesto zmieniac zeby dbac o wlasna wygode i higiene. zadnych tamponow. Powodzenia i jezeli zdecydowalyscie sie na zabieg nie ma sie czego bac. Wczoraj strach i obawa jak to bedzie i co mnie czeka - dzis? Bylo naprawde profesjonalnie, nie placze, nie plakalam, nie stresuje sie, nie zaluje, to byla najlepsza decyzja jaka moglam podjac. POWODZENIA I GLOWA DO GORY !!!!

Gość gość
I czym się suko chwalisz?

Gość gość
Szkoda , że twoja stara ciebie nie wyskrobała...

Gość gość
- dupa pusta, to teraz możesz dalej się piertolić istoto bez sumienia

Gość gość
ci co obrażają tą dziewczyne niech wiedzą że dzisiaj żeby dokonać aborcji trzeba mieć b.poważny powód nawet choroba dauna nie jest powodem do abocji

Gość gość
Chorujé na zespół policystycznych jajników i nie będę miała dzieci. Mam prawie 40 lat a ta suka chwali się ze skrobanki. Chcesz nagrodę?

Gość gość
Taaa... niechciane dziecko zawsze jest ważnym powodem do usunięcia

Gość gość
Po co się chwalisz? Przecież to żałosne.

Gość gość
!5.34: ty naprawdę tak myslisz, czy żartujesz?

Gość gość
Suka czeka na oklaski...

Gość gość
Kto jej to usunął i jakie były wskazania? Jak aborcja jest zabroniona.Owszem są zabiegi ale nie w szpitalu.

Gość gość
Tak myślę autorka musiała mieć dziecko niezdolne do życia po urodzeniu, w, dzisiejszych czasach żeby usunąć ciąże to trzeba mieć poważny powód bo zawsze znajdzie się taki Chazan (czy jak on się nazywał) który nie dokona zborcji.

Gość gość
Do gosć 15.34: dzisiaj aby dokonać aborcji, nie trzeba mieć poważnego powodu, wystarczy znależć klinikę, odpowiedniego lekarza - i kłopot z głowy...

Gość gość
No i dobrze. Dla niedouczonych zlepek komórek to już dziecko, dla innych nic innego jak zlepek komórek.

Gość gość
Może na badaniach prenatalnych wyszło, że będzie miała chore dziecko? Każdy ginekolog usunie, niezależnie czy zdrowe czy chore Oczywiście nielegalnie.

Gość gość
Póki co nie wszystkie ją obrażały.

Gość gość
tu jakieś c***y przesiadują które wydelegowały się jako ochraniaczki czyjejś dooopy. Brawo dla autorki.

Gość gość
Niech wypoczywa i uważa na kolejną ciążę. Nie chwali się bo nie ma czym 🖐️

Gość gość
ale wy tępe jesteście, usunęła pewnie na Słowacji w Mediklinik, tam jest to całkowicie legalne

Gość gość
Ona sie raczej nie chwali - ona ostrzegla inne kobiety i dala im jak najbardziej czysta relacje. powodzenia w powrocie do zdrowia!

Gość gość
lepiej usunąć coś, co jeszcze nie myśli, aniżeli przywołać na świat, by cierpiało męki i matka wraz z nim...

Gość gość
Polska.... Co tu duzo mowic... zacofany kraj. Autorka moze mieszkac na calym swiecie.... A ten Post mogla umiescic nawet z USA. przykladowo.... A takich zabiegow sie przypadkowo nie przechodzi. Na to trzeba miec warunki, nie mowiac juz o pieniadzach... Czesto zgode lekarza... Opinie psychologa.... Droga autorko.... Jestem z Ciebie dumna... Czasami to jest najlepsza opcja....

Gość gość
- "czasami"...

Gość gość
i bardzo dobrze, że ktoś napisał taki komentarz. przynajmniej cos wiarygodnego w przeciwieństwie do ciemnoty wciskanej przez kościów i zmyślonych zeznań typu "położyli mnie na zimnym stole...ból nie do wytrzymania...lekarz spojrzał na mnie chłodno...płakałam a nikt nie reagował....mam teraz depresję i czuję ogromną pustkę" wolę już takie szczere komentarze, niż własnie katolicki bełkot, który przytoczyłam. a generalnie nie jestem za aborcją! ale nie jestem też za kłamliwą propagandą!

Gość gość
Tak sie zastanawiam autorko czy zrobilas to legalnie? Bo jesli nie, to pokaze to wujowi na policji, po ip cie znajdzie , zglosimy to i pojdziesz siedziec razem z tym swoim.doktorkiem.:)

Gość pawwel
Do pani wyzej ha ha ha ten post to nawet moze byc sciema. Malo to ludzi wypisuje historie z palca wziete!!!!!!!!!!!!czy na tym forum sa jeszcze normalni ludzie? Ja jechalem na jednorozcu i walilem konia 3 metry nad niebem ahahahahahahha

Gość gość
Do goscia wyzej. Wlasnie od tego jest policja by sprawdzac czy to sciema czy zarty :) :) bo policja to tylko pierdulkami sie zajmuje

Gość gość
To ja gosc 19.12 nie jestem kobieta !!!!!!!

Gość gość
przestańcie ta kobietę obrażać bo niewiecie co was jeszcze w życiu spotka ,a życie jest brutalne odwiedzilibyście ja w szpitalu gdyby urodziła albo dali byście jej na wychowanie tego dziecka pieniądze ,nie, to było jej zycie, jej sprawa ,dostalismy od Boga rozum i wolna wole każdy wie co robi ,to jej sumienie

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.