Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabieluska

L'oréal Paris krem i serum revitalift filler [ha]

Polecane posty

Świetnie sprawdziły się w codziennej pielęgnacji i sprawiły, że skóra wygląda świeżo, ma ładniejszy koloryt i nabiera blasku.Oba kosmetyki z tej serii zrobiły na mnie wrażenie,zmarszczki rzeczywiście wydają się mniej widoczne - wygładzone. Skóra na buzi jest delikatniejsza ,nawilżona oraz bardziej napięta .Spełniają swoje zadanie idealnie, kurze łapki są mniejsze, zmarszczki na czole również ,więc czego chcieć więcej? #jestemtegowarta

Podoba mi się ten zestaw. Krem bardzo dobry, przyjemny zapach, ładne opakowanie w słoiczku nie jak inne w plastikowym wytłoku niewiadomego pochodzenia. Trochę mi brakuje szpatułki, która można by precyzyjnie i higienicznie nabrać pożądaną porcję ze słoiczka. Mam wrzenie, ze palcem nabiera się zbyt dużo kremu, choć skóra bardzo łapczywie wciąga preparat w każdej ilości. Krem dobrze się rozprowadza, ślizga się po skórze, ale nie pozostaje po nim tłusta powłoka tylko wszytko idealnie się wchłania. Zapach lekki, przyjemny i odprężający. Myślę, że zaprzyjaźnimy się na dłużej. #jestemtegowarta

Pielęgnując swoją dojrzałą skórę zwracam uwagę na jakość kosmetyków,z których korzystam na co dzień.Zawsze wybieram takie ,dzięki którym przez wiele lat będę modła chwalić się swoją skórą,która wygląda na 10 lat młodszą, niż jest w rzeczywistości.Testowanie kremu i serum REVITALIFT FILLER to dla mnie niezwykła satysfakcja.Pomijając eleganckie opakowanie obydwu kosmetyków,idealny zapach i konsystencję,to jak dla najważniejszy jest zawsze ich wpływ na moją skórę. Efekt działania obydwu kosmetyków na moją dojrzałą twarz jest wprost zdumiewające,doskonale spełniły moje oczekiwania- Moja skóra stała się jędrniejsza,napięta i odpowiednio nawilżona,a moje zmarszczki stały się mnie widoczne.Polecam .#jestemtegowarta

Gość gość
Cieszę się , że miałam możliwość testować krem i serum revitalift filler . Krem i serum są naprawdę wspaniałe, efekty stosowania są imponujące. Pozostanę im wierna , bo zasługuję na to. #jestemtegowarta.

Gość Sarah 36
Znalazłam się również w gronie szczęśliwców testujących serum i krem .Revitalift Filler L'Oréal Paris Emotikon smile Bardzo dobre wrażenie zrobiło na mnie eleganckie gustowne opakowanie wyróżniające się wśród konkurencji.Krem jak i serum super się wchłania,ma odpowiednią konsystencję i delikatny zapach.Co prawda używam od niedawna i nie widzę jakiś spektakularnych efektów,ale na plus muszę dodać,że skóra po nich jest bardziej nawilżona,wygładzona,napięta i miła w dotyku,a zmarszczki jakby bardziej wygładzone.Dzięki tym kosmetykom zaznałam odrobiny luksusu bo #jestemtegowarta