Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochalam sie w koledze partnera

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Temat poruszany od zawsze, a.jednak muszę się wyżalić... Jestem od lat /9/ w związku z facetem, w ktorym zakochalam sie jeszcze jako mala dziewczynka. On jest starszy o 13 lat ode mnie, mamy wspanialego zdolnego synka, wszystko uklada sie w miare ok. Niestety od dluzszego czasu wkradla sie mdzy nas jakas rutyna. Coraz wieksze niezadowolenie powoduje fakt, ze on nie pracuje- caly dom utrzymuje ja i mimo, ze zarabiam calkiem duzo to martwie aie, bo ile tak mozna. Rowniez zycie lozkowe przestalo mnie pociagac. Jakis czas temu mielismy wypadek samochodowy i auto trafilo do zakladu jego kolegi. Pracowitego, przystojnego, ulozonego. Mimo, ze rozmawiam z nim raz na 2-3 dni w sprawie samochodu, po prostu jak nastolatka sie w nim zakochalam. Jak go widze, uginaja mi sie nogi, pojawia sie usmiech na mojej twarzy. Marze wrecz, aby naprawa auta sie przedluzala, bo wtedy mam szanse na niego chocby spojrzec, a jego oczy sa naprawde wspaniale. Nie wiem co robic. Jak wyleczyc sie z zakochania? Jak dalej normalnie funkcjonowac, skoro tylko o nim mysle? Jak nie czuc wstydu i uczucia zdrady psychicznej przed partneren? Pomozcie:(

Gość gość
z /ku/re/st/wa/ sie nie wyleczysz

Gość gość
z chamstwa i nieznajomości poprawnej polszczyzny Ty z pewnoscią się nie wyleczysz.

Gość gość
powiedz mu o tym.

Gość gość
z milosci sie nie wyleczysz.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic napisz do mojej wrozki Sofii. Jest śweitna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl