Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak wyglądacie teraz siedząc przed komputerem?

Polecane posty

Opiszcie :D Ja siedze przed biurkiem na którym mam laptop, mam włosy zaplecione w warkocz, żeby nie robiły mi się supły bo zaraz ide się zdrzemnąć, na stopach mam stare puchate kapcie i pies mi na nich drzemie leząć mi głową na stopach, mam 2 różne skarpetki(ale obydwie czarne), szary polar i dresowe gacie. Mam nadzieje, ze z tego tematu zrobi się tasiemiec na kilkaset postów.

Gość gość
Ja leżę sobie wygodnie w łóżku i pisze z telefonu

Gość gość
Ja leze na kanapie na futrzastej narzucie, w staniku sportowym i dlugim t-shirt ...w rękach smartfon w tv top chef leci wiec zerkam.na brzuchu kot drzemie ;))))

Gość gość
trzymam penisa w ręku , ochlapana ręka i nie chce mi się pójść do łazienki umyć penisa i ręki bo tu tak fascynujaco jest

Gość gość
leze w łóżku w piżamie i szlafroku, z lapkiem, w zasadzie na brzuchu, i kocem naciągniętym na stolik, na którym mam podkładkę z myszką, tak by mi nakrywał dłoń bo piz.ga mi tu strasznie :D

Gość gość
zamiast rzuć gume powinnam niom zalepić te dziure w oknie

Gość gość
Sweter, zwykłe spodnie, rozpuszczone włosy. Herbata przed nosem, głowa podparta ręką.

Gość gość
i podręczny wibrator obok...

Gość gość
zasmarkana oczy male, zalazwione usta posmarowane miodem bo mi pierzchly wlosy umyte ale nie czesane, bo po co :classic_cool: szlafrok zamotany pod sama szyje pidzama w sesnie spodnie i gora onucki grube na kopytkach coby mi nie bylo zimno :P w zasiegu reki pudelko z chusteczkami, kosz, kubek z woda cytryna zaprawiona

Gość gość
i .. nikomu do mnie nie staje .....bez sensu to życie

Gość
siedzę z rozpuszczonymi włosami przy biurku w niebieskiej koszulce nocnej i czytam glupoty na kafe . :D słucham muzyki, pije herbate z cytryna i zaraz ide spać...;):P

Gość gość
Tadzio vel good girl gone bad96 cytrynka... na odwyku od nalewek jesteś?

Gość gość`84
hej to ja ten od tematów o dzieciach, piszę z fona literka po literce bo nie mam kompa, leże w łóżku nago w kuchni z powodu kundla który będzie jutro rano szczekał u sąsiada co słychać w dużym pokoju więc przeniosłem łóżko do kuchni, ale mniejsza z tym, słuchajcie, ja mieszkam sam, mam 32 lata i jestem prawikiem, nie mam na sobie ubrania, a na łóżku nie ma prześcieradła bo wole bez spać, ogólnie jest git nawet, mam kilka pomysłów na swoją przyszłość, coś tam kminie itp. itd. pozdrawiam

Gość gość
Czerwony swetr czarne leginsy leże na podłodze głowe opieram o kanape, nogi trzymam na pufie a na kolanach mam tablet i mniej więcej tak zawsze siedze przed kompem

Mam anginę :o leżę sama w łóżku, odizolowana od rodziny, żeby nie zarażać :o co pół godziny mąż przynosi mi jedzenie, herbatki, lekarstwa i takie tam inne :) tak sobie leżę z laptopem, w piżamie, mam czerwony nos od kataru i wielkie nadzieje, że przejdzie mi do świąt :) nooo niespecjalnie dzisiaj wyglądam, oj nieee :o

Gość gość
czarny dres, w sensie spodnie i bluza, pod rozowa koszulka, rozowe kapcie z kotkami rozpuszczone włosy :)

Kasiaszatanistka, a co bys powiedziala, gdyby moj penis penetrowal twoja wagine, w tym samym momencie lizalbym i masowal twoje stopy, a w tle lecialyby nasze ulubione utwory metalowe? :classic_cool:

Ja bym puscil mastodon - this mortal soil death symbolic z koncertu w LA albo caly album

Gość gość
Ja z córką w łóżku , obydwie chore na ciężką grypę , ja w granatowy get rachunkowe i koszulce , włosy związane byle jak w kucyk dookoła rozwalone kawałki zasmarkanego papieru toaletowego i kilka kartonów z sokami i szklanki. Córka w piżamie i szlafroku z włosami rozwalonymi wszędzie. Niedawno wrocilysmy ze szpitala i jesteśmy wykończone.. oglądamy kreskówki i pewnie zaraz zasniemy.