Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że taki numer z telefonem wypali?

Polecane posty

Gość gość

Gdybym nacisnął połączenie a po sekundzie się rozlaczyl, do pierwszego sygnału.. zobaczył czy oddzwoni i w razie czego powiedzieć że przypadkowo mi się nacisnelo lub coś w tym stylu a przy okazji mieć możliwość zagadać. Dobry patent? I czy ta osoba uwierzy że to było nie zamierzone?

Gość gość
ja bym oddzwoniła jeśli znałabym ten numer. w tłumaczenie możliwe że bym uwierzyła bo takie pomyłki mnie samej się zdarzały

Gość gość
A po ch/u/j kombinujesz. Zadzwoń, porozmawiaj i miej jasną sytuację. Takie telefony są wkurzające i świadczą o tym, że niezły skurczybyk z ciebie, który oszczędza na impulsach i liczy na to, że kobieta oddzwaniając zapłaci krocie bo ty olamo nie potrafisz i nie chcesz działać otwarcie, tylko z ukrycia. Na jej miejscu olałabym taki telefon bo to jest lekceważenie i nie masz czystych intencji :P

Gość gość
Wypali, takie telefony to codziennosc. Dlaczego nie mozesz do niej zadzwonic i porozmawiac? Tak byloby lepiej :P

Gość gość
Lepiej wprost. Ja bym się ucieszyła a gierki oddalają i tworzą głupia atmosferę

Gość gość
to prowo :) nie wierzę, że faceci mają takie głupie pomysły :) no chyba ,że ten "facet" ma lat 15 :)

Gość gość
Zwykle nie oddzwaniam, lub w ogóle nie reaguję (jeśli to coś ważnego, to ktoś zadzwoni ponownie), lub wysłała sms z pytaniem o powód telefonu.

Gość gość
I oczywiście zalezy kto by zadzwonil. Mozesz sprobowac, jesli ta osoba chce podtrzymac kontakt, to odezwie sie ;)

Gość gość
Nie wypali. Twój pomysl świadczy o tym,ze jesteś b.dziecinny .Puszczanie sygnalkow i wylaczanie sie -czy to jest mądre? A ty byś chciał zeby ktos tobie sygnalki puszczał. Skąd się biorą takie dopki.