Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy test juz coś może pokazać?

Polecane posty

Gość gość

Witam, kochałam się z mężem w 24 dniu cyklu gdzie mój cykl trwa 26-28 dni. Dziś mam 29 dzień cyklu. Zrobiłam test dzisiaj czyli dzień po dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny. Oba wyszły negatywne. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że może być to ciąża mimo wszystko?bardzo dziękuję za poświęcony czas i odpowiedzi.

Gość gość
Po co zakładasz kolejny temat? Zakladalas juz kilka.

Gość gość
Dodam że stosunki dwa w tym samym dniu był bez zabezpieczenia ale do wytrysku nie doszło w pochwie, a odstęp między nimi był kilku godzinny.

Gość gość
zrób bhcg

Gość gość
Taaaak 5 dni po stosunku test hahaha. Na biologie chodziłaś? Podstawowa wiedze masz?

Gość gość
Chodziłam! Test się robi w dniu spodziewanej miesiączki debilko

Gość gość
Tak, robi sie w dniu spodziewanej miesiączki kiedy owulacja jest w odpowiednim czasie. Ty sie lepiej nie rozmnazaj, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Zreszta jak ty chcesz byc w ciazy skoro stosunek byl w dni nieplodne i nie bylo wytrysku wewnatrz? Jednak na biologie nie chodziłaś. Zgłaszam temat, bo to juz irytujace.

Gość gość
Sama się przejdź na biologię nie wiesz ze dni nie płodne mogą być płodnych gdy przesunie die owulacja?

Gość gość
Tak, tak 10 dni ci sie owulacja przesunęła. Test, a nawet 2 wyszly negatywne. Czego ty oczekujesz? Ze 5 dni po stosunku wyjdzie test? Nawet beta nic nie pokarze, bo jesli doszlo do zapłodnienia, a jest to bardzo malo prawdopodobne, to ledwo sie zarodek zagnieździł. Ale mam nadzieje, ze w ciazy nie jestes, bo lepiej zebys swoich genów nie puszczała dalej.

Gość gość
Myślałam że w dzień po dniu spodziewanej miesiączki wyjdzie juz chociaż blada kresla

Gość gość
Ale nawet jesli Twoja owulacja sie przesunela az o 10 dni to do cholery dzien spodziewanej miesiaczki tez!!! Zgadzam sie z poprzednikiem, doucz sie bo zero masz wiedzy.

Gość gość
Jeśli zawsze mam 26-28 to jak mogę mieć nagle cykl 37?? !!!!!!

Gość gość
Sama sobie kretynko odpowiedzialas. To jak geniuszu mialas zajsc w ciaze w 24 dniu? BEZ OWULACJI????? I przy okazji bez wytrysku :P normalnie duchem swietym chyba. Najpierw pytasz o przesunieta owulacje (bo tylko takbys mogla zajsc) a potem sie dziwisz jak to cykl moze sie wydluzyc. Albo masz 14lat albo jestes glupia.

Gość gość
Ok. Czuli nie powinnam być w ciąży? A okresu Noe mam i się martwię bo w poniedziałek podpisuje umowę o pracę i niechce by wyszło ze robie to celowo by załapać się na macierzyński

Gość gość
Gwarancji nikt ci nie da. Jeśli owulacja się przesunęła to test i tak nic nie wykaże. Zresztą 5 dni po stosunku żaden test nie wykryje ciąży nawet gdyby była. Co do pracy to nawet gdyby to pracodawcy nic do tego.

Gość gość
A czy owulacja mogła by się przesunąć aż tyle dni? Np do 20 dnia cyklu przy cyklach 26-28??

Gość gość
Dzięki za odp..