Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przejmujecie się?

Polecane posty

Gość gość

Tym co mówią faceci? W tym odcinku : Kobiece pozycie seksualne;) Mi to totalnie spływa. Jako ze większość facetow nie jest godna uwagi, a tym bardziej określenia "mezczyzna" , niech nie oczekuje poklasku wśród normalnych ludzi. Niestety,glupie kobiety są przez nich wykorzystywane i wyśmiewane i jeszcze z dumna mina godzą się na to. :D Ostatnio usłyszałam, ze tylko dziewice do związku (które i tak są zdradzane), a te, które nimi nie są i nie daj Boże jeszcze są w seksukladzie zaraz wielkie fochy. Normalne to nie jest.Ale nie od dziś wiadomo, ze psychicznie chorych jest najwięcej, tyle że nie sa zdiagnozowani

Gość gość
Najbardziej zabawny tekst ever : " jesteś taka łatwa , nie stawialas dużego oporu " po 3 msc znajomości. Drodzy "mezczyzni" bawicie się w gierki jak zniewiesciale kaleki, powinniście być wdzięczni ze kobiety dostarczają rozrywki i zaspokajają tą waszą ważną sferę (w końcu zawsze myślicie *ujem) bo prawda jest taka , ze kobiety moga z kazdym a skoro akurat wam ulegly to o czyms to swiadczy. Moherowe i zakompleksione społeczeństwo.

Gość gość
racja

Gość gość
Nie ma tu madrych kobiet?

Gość gość
Te "dziewice do związku" to w ogóle są tematy zakładane przez jakiegoś biednego człowieka, który całymi dniami siedzi przed kompem i czeka na s**tstorm.

Gość gość
Ja kiedyś strasznie przejmowałam się tym co mówił mi chłopak, w którym byłam zakochana. Potrafił mi wmówić, że jestem gruba i się obżeram, chociaż cały dzień nic nie jadłam, a on wcinał wszystko. Oczywiście robił to umiejętnie, taka manipulacja w białych rękawiczkach, nim się zorientowałam miałam już zryty beret. Ale byłam młodziutka i głupia :P Teraz znam swoją wartość i wiem, że najważniejsze jest to jak ja będę postrzegać samą siebie. I tylko ja jestem w stanie ocenić siebie uczciwie, bo tylko ja wiem o sobie wszystko i rozumiem jakie motywy kierowały takim, a nie innym zachowaniem, którego się dopuściłam. Jeśli jakiś mężczyzna interesuje się wyłącznie moją powierzchownością, a charakter nie ma dla niego znaczenia, to wiem, że to nie jest mężczyzna z którym chcę mieć cokolwiek wspólnego. Sama też szukam w partnerze innych cech niż wysportowanej sylwetki :P

Gość gość
Szczerze mówiąc, kiedy czytam miliony komentarzy o tym jak to mężczyźni nie szanują kobiet za jakikolwiek przejaw seksualności, to odechciewa mi się wchodzić w związek. Na szczęście w realu jest inaczej i to, że pocałujesz mężczyznę, który Ci się podoba nie stawia Cię w pozycji "puszczalskiej szmaty". :P

Gość gość
Zazwyczaj najwiecej do powiedzenia mają ludzie, którzy nic mądrego nie mówią. Ci normalni siedzą cicho i robią swoje bo po co strzępić jezyk i tracić nerwy na idiotów,sa ważniejsze sprawy w życiu.

Gość gość
Dokładnie. Ci którzy mają swoje życie i swoje sprawy, nie tracą czasu na chamskie krytykowanie innych.

Gość gość
Ja znam w realu takich kretynow.