Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są osoby do których uczuciowo nie da się dotrzeć

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o normalne sytucaje takie życiowe, a nie znowu ciężke przypadki klinicze (to zostawmy); czy są osoby zatem z którymi nie można się skontaktować emocjonalnie, uczuciowo pomimo chęci.. dlaczego tak się może dziać, chodzi o praktyczne sytuacje

Gość gość
Do każdego da się dotrzeć trzeba inteligencji chociaż na siłę tez nic nie da sie wskorac

Gość gość
ale o to chodzi że czasami ta osoba jest tuż obok ale tak zawieszona że masakra?

Gość gość
Na forum jest wielu samotnych panów po'30,którzy bezskutecznie szukają miłości na portalach typu badoo.Opisują swoje nieudane życie uczuciowe na forum,szukają porad od innych forumowiczow bo sami nie widza w sobie problemu.

Gość gość
przynajmniej szukają to coś już jest, ale co z takimi osobami częściej dziewczynami co myślą że idą w dobrym kierunku bo mają jakieś odosobnione podejście do faceta, a tym czasem dryfują na pełne morze i jak się wywrócą to z tym obciążeniem utoną

Gość gość
Czasem jest tak,ze wszystko idzie pomyslnie,są plany dot przyszłości i nagle stopniowo kontakt zaczyna słabnąć,ktoś wycofuje sie ,pozostaje smutek i zał do całego świata.Cos musi być w danym człowieku,ze nie umie utrzymać relacji.

Gość gość
a pomyślałaś/lałes że ten do kogo chcesz do trzeć nie ma cię w swoim guście ? :classic_cool:

Gość gość
Odpowiadam na temat. Są takie osoby nazywają się one osoby aseksualne całkowicie.

Gość gość
Tak są to osoby,u których w domu był tzw zimny chów.

Gość gość
coś jak tutaj w komentarzach lubimyczytac.pl/ksiazka/54892/statki-ktore-mijaja-sie-noca

Gość gość
jakie wy piekne sie wyslawiacie, pelen podziw

Gość gość
Są osoby trudniejsze i łatwiejsze w tej kwestii. Jeżeli pominiemy tzw. przypadki skrajne, kliniczne, patologiczne etc. to raczej do każdego można dotrzeć, ale po pierwsze 1. musi być to odpowiednia osoba, która dociera , czyli osoba która ma szanse być zaakceptowana przez drugiego człowieka, do którego chce się dotrzeć, muszą nadawać na tych samych falach i być bliskie emocjonalnie, a do tego: 2. trzeba włożyć w to dużo wysiłku i pracy - czyli po prostu musi Tobie zależeć na tej osobie

Gość gość
a może ta osa boi się tych emocji

Gość gość
Trzeba przede wszystkim sobą, nie udawać kogoś innego, nie manipulować inną osobą i nie kłamać.

Gość Dorregray
Jestem taką kobietą, do której uczuciowo nie da się dotrzeć. Dlatego, że nie mam na to ochoty. Po prostu. Jeżeli ktoś mnie interesuje, to jestem się w stanie wysilić i podtrzymywać relację. Ale jeśli nie, to pozwalam jej umrzeć śmiercią naturalną.

od czasu gwałtu mojej osoby przez biskupa nie mam żadnych uczuć

Gość gość
Dorregray dziś ale w czasie pozostawania znajomości czy relacji - do śmierci naturalnej, w trakcie tego procesu zaglądasz do tego co wysyła jeszcza ta osoba, czy jesteś juz całkowicie i docześnie odcięta.. jak w kosmosie

Gość gość
hello?