Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciocia Polly

Prezent na zajączka dla 7latki?

Polecane posty

Gość Ciocia Polly

Podsuńcie proszę info czym się teraz dziewczynki bawią w wieku 7 lat? Co jest teraz modne? Nie mam dzieci i nie bardzo jestem na bieżąco. Święta juz zaraz a ja bez prezentu:/

Gość gość
lalki ciastolina taka głowa z włosami, co można samemu fryzury robić

Gość gość
sałata , marchewka:)

Gość perefer
Może tablet jednak? Kosta dice jest od 6+ chyba, zabawa rewelacyjna, tylko tak jak mówię do tego potrzebny laptop i odpowiednia aplikacja. Myślę ze dla 10 latki to będzie fajny prezent. Na avans .pl kupisz obie te rzeczy w niskiej jak na rynek ceny.

Gość ciocia88
Może zrezygnuj z zabawki na rzecz książeczki edukacyjnej ? dziewczynka na pewno jest w szkole i ucieszy ją jakaś własnie gra edukacyjna lub ksiązka. Możesz obie rzeczy nabyć w matrasie. Teraz nawet są często promocję wiec majątku nie wydasz a lepsze to niż plastikowa lalka których na pewno ma wiele.

Gość Mydleczka
Myślę, że warto kupować dzieciom instrumenty. Nigdy nie wiadomo, czy nauka gry na instrumencie im się nie przyda w życiu. Jest wiele ciekawych instrumentów-zabawek dla małych dzieci. Ja rok temu kupiłam perkusję na: http://www.ultimar.pl/ i sprawdza się bardzo dobrze :)

Gość gość
kolorowanka i kredki

Gość gość
Ja bym kupiła 2 duże jajka niespodzianki ok.15zł jedno,fajne wielkanocne zestawy od Kinder ze słodkimi maskotkami .

Gość gość
Prezent na zajączka? Nigdy nie słyszałam, że na Wielkanoc daje się dzieciom prezenty. Ja bym chyba dała jakąś lalkę typu Barbie albo teraz chyba są modne Monstercośtam ;) Ja jako dziecko lubiłam dostawać książki, ale to już musisz wiedzieć, czym dziewczynka się interesuje.