Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam strasznie male piersi, wrecz mikro czy .....

Polecane posty

Gość gość
no moze i tak ale kazdy ma inne zdanie

Gość gość
Ilu ludzi tyle opinii, więc nie warto się przejmować tym co mówią inni, ważne abyś sama sobie się podobała a kiedyś i tak trafisz na kogoś kto cię pokocha, bez względu na rozmiar biustu.

Gość gość
dziekuje pieknie

Gość gość
Zresztą przy tak niskiej wadze i ogólnie filigranowej sylwetce mały biust jest bardzo powszechny, więc nic w tym dziwnego nie ma i nie powinno to być żadnym zaskoczeniem. Poza tym rozmiar biustu może ci z czasem zmienić, bo na to ma wpływ również tkanka tłuszczowa i hormony, więc nie ma co rozpaczać, kobieta ma znacznie więcej do zaoferowania facetowi niż piersi.

Gość gość
... ważne ze masz inne nie maja np. po raku

Gość gość
.... popieram odpowiedz wyżej :)

Gość gość
ponawiam temat, kompleksy wrocily..Ii

Gość gość
To wpadnij do mnie, wypieszczę je porządnie i kompleksy zniknął :P

Gość gość
są faceci którzy szczególnie lubią takie małe i śmiałe cycuszki. Rzecz w tym żeby do takiego dotrzeć. Trzeba więc pokazywać je ile wlezie a nie maskować. Oczywiście nie chodzi o to żeby latać z nagim biustem, ale w każdej swobodnej sytuacji nosić taką górę, żeby podkreślała ich kształtność. Bo małe piersi mają jeden niezaprzeczalny atut - sterczą a nie zwisają. Na spacery w lecie sympatycznym akcentem mogą być dopasowane i elastyczne koszulki na ramiączkach od czasu do czasu ujawniające że właścicielka tego biuściku nie jest już małą dziewczynką, że ma już emocje uwidaczniające się nieskromną twardością sutek. Na niezbyt intensywny trening też możesz założyć cieniutki biustonosz sportowy - nie potrzeba ci wielowarstwowych do podtrzymywania twoich cytrynek. A faceci bardzo lubią takie śmiałe prezentacje - właścicielki dużych biustów krytykują, że niby taka ostentacyjna fizjologia jest nieestetyczna, ale po prostu zazdroszczą tym co mogą sobie pozwolić chodzić bez stanika.

Gość gość
tylko ze ja mam faceta :) ale skupiony to on jest na sobie i na swoim fiucie, nigdy mi porzadnie nie wymasowal nie wysalowal, raz widzial mnie pod prysznicem i raz wlozyl reke pod stanik, co do stanikow nie nosze push upow w lecie spie bez, widac ze mam male piersi nie oszukuje.....

Gość gość
To zmień faceta, bo skoro go mając nadal masz kompleksy to chyba jasne że to nie facet dla ciebie. Kobieta przy odpowiednim mężczyźnie nie wymyśla takich bzdur :)

Gość gość
może niekoniecznie od razu - "zmień" może wystarczy jakoś go zmobilizować do określenia się czy mu się podobają - ale właśnie na to nadają się prowokujące zachowania - śmiała prezentacja biustu w róźnych sytuacjach. Takiego jakiego masz - bez pushupów, bez wkładek i powiększaczy. Idzie lato, jest coraz cieplej - zaskocz go wychodząc, nawet do marketu w dopasowanej elastycznej koszulce bez stanika. Na początek jakiś żakiecik na wierzch, ale czy to przy jakimś przymierzaniu, czy w zakątku na kawie po prostu zdejmij i śmiało się zaprezentuj. Lepszej okazji nie będzie o to się zapytać - czy mu się podoba, czy nie przeszkadza że inni mogą to zobaczyć.

Gość gość
cd - ha ha ja sporo czasu zmarnowałem żeby moją panią przyzwyczaić do takiego chodzenia - od czasu do czasu, w szczegól;nie sprzyjających i relaksowych okolicznościach. Ale jak ładnie wtedy widać naturalne kołysanie jej niedużych zgrabnych gruszeczek, jakie wesołe kółeczka kreślą na bluzeczkach jej suteczki jak stwardnieją, jak obiecująco tajemnicze są delikatne zgrubienia spokojnych sutek, zawsze choć trochę wyróżniających się przez delikatny materiał.

Gość gość
hmm sek w tym ze mam nowego faceta od kilku miesiecy, a co do chodzenia bez stanika to wygladam plasko jak dziecko ktoremu cos odstaje z przodu wiec to raczej nie jest apetyczny widok

Gość gość
Jak wy mało wiecie o tym co nas podnieca i nakręca, zdecydowana większość kompleksów które kobiety sobie wmawiają są niezauważalne przez mężczyzn :P I nikt mi teraz nie powie że to facetom bardziej zależy na wyglądzie, to kobiety sobie to ubzdurały aby mieć na kogo zwalić winę w razie niepowodzenia.

Gość gość
gosciu wyzej pewno masz racje ;)

Gość gość
chcialabym zeby moj facet mnie jakos tak pocieszyl jak Wy tutaj a on z taka obojetnoscia podszedl, raz czy dwa padly sugestie na temat operacji wiec to juz bylo przegiecie no ale coz mam zrobic

Gość gość
Przesadzacie,jak chodziłem do sauny to nie widziałem aby któraś z kobiet miała za małe lub obwisłe piersi.

Gość gość
Dlatego że do sauny chodzą tylko ładne i zgrabne kobiety.

Gość gość
Te które nie mają ładnych piersi do sauny nie chodzą.

Gość rozalia wendy
ja tez mam male piersi, choc jednak sa wieksze od twoich (65D) i szczerze to ja zawsze chdze bez stanika, nawet nie posiadam biustonoszy :P uwazam ze kobiety z malym biustem moga bez problemu chodzic bez stanika bo slicznie wtedy wygladaja :) a jak maja ladny ksztalt to juz calkiem, wrecz powinny chodzic bez ;) a ty masz autorko ladne, wiec sie nie krepuj :) ja tez mam ladny i uwazam ze najlepiej wyglada gdy chodze w samej blezeczce, koszulce (zaczne nosic jak bede miala 30lat :P ) x dodam ze jeszcze 2 lata temu mialam mniejsze od twoich (65A) ale urosly mi po tabletkach anty

Gość rozalia wendy
mialo byc - stanik zaczne nosic jak bede miala 30 lat

Gość gość
ssać często trzeba i lizać :D btw Twój facet, to dupa, nawet nei umie się Tobą porzadnie zająć :P nie powiększaj operacyjnie - ani mi się waż ! brafitterkę odwiedź, latem chodź bez stanika - widok sutkow wystających spod koszulki działa elektryzująco, rozmiar nie ma aż tak wielkiego znaczenia... fakt fajnie wygladajką duże, ale potem ... wiszą i to jest problem ... a Twoje beda sterczeć :D

Gość gość
dopiero teraz odczytałam wypowiedz wyżej dzięki bardzo :)))

Gość gość
Twoje są ponętne jak rzadko które. W sam raz do chodzenia bez stanika. Naturalne piękno.

Gość gość
Serio współczuje Ci z takimi piersiami, ja bym się załamała. Dobrze że mam rozmiar C ;)

Gość gość
no ja jestem bardzo szczupla dlatego takie mam

Gość gość
bez stanika to ja jedynie spie

Gość gość
Ja też jestem szczupła i wysoka ;)

Gość gość
teraz lato trzeba będzie pokazac trochę więcej ciala, i znowu to samo będę czuc spojrzenia może smiechy no coz mam zrobić operacji robic nie będę