Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre zelazko do 300 zl

Polecane posty

Gość gość

Niedlugo zostane mama, doposazam mieszkanie i stoje przed wyborem zelazka, macie jakies dobre sprawdzone tak do 300 zl? Zeby prasowanie nie bylo udreka

Gość gość
wiesz co - sama kiedyś zadawałam to pytanie na forum, chyba nikt mi nie odpowiedział wtedy. Pytałam więc ludzi, bo nigdy nie lubiłam prasować i nie chciałam kupować kolejnego badziewia, które jeszcze bardziej mnie do tego zniechęci. Polecano mi żelazko ze stacją parową -ale- to zdecydowanie przekracza budżet 300zł a poza tym, jak dla mnie nie mam tego gdzie trzymać. Zdecydowałam się więc na żelazko parowe BOSCH (to na którego reklamie jest wyprasowany obrus w ogon pawia) i jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość gość
Dzieki za odp,wlasnie sie nad tym zastanawialam bo ma duza moc i ciekawe funkcje

Gość gość
ja nie korzystam z niewiadomo jakich funkcji - właściwie wszystko prasuje na parze "2" i temperaturze "2". Jak coś jest bardziej zagniecione to dokładam pary na "3" i to wszystko. Kiedyś skończyła mi się woda w zbiorniku i wydawało mi się, że jeszcze jedną koszulkę na sucho dokończę - ale beznadzieja - na sucho to zupełnie jak głaskanie jeża chyba :) wiec ta para jak najbardziej, a jak dla mnie poręczniejsze i wygodniejsze w obsłudze niż takie ze stacją parową