Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorączka u 3 latka plus dziwne objawy, lekarz olał

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, mój synek od około 2 tygodni codziennie poci się w nocy, jak zaśnie, godz dwie, cały jest mokry i zimny, temp.wtedy spada na 35,7 , wcześniej pocił się sporadycznie raz na 2 mc, od 4 dni temu miał kaszel mocny, a że jest obserwowany w kierunku astmy lekarka od razu włączyła inhalacje nebbudem i berodualem, niby osłuchowo czysty, miał wtedy 37 st ale lekarka zbyła to mówiąc, że 37 to ok. Mój syn miał standardowo zawsze 36,2 więc u niego to nienormalna temp. ale ok, na te jego nocne poty zasugerowała wit.D że zbyt mało, suplementuje od tygodnia i żadnej poprawy. Dziś ciągły stan podgorączkowy zamienił się na 38 st. pomimo, że kaszel od wczoraj występuje tylko rano. Pójdę z nim orywatnie do lekarza, bo w przychodni nie powiedzą nawet jakie badania zrobić bo się boją że zawołam o skierowanie, i nic nie sugerują. Moje dziecko czasem skarży się na bóle kolan i stóp wieczorem od czasu do czasu. Jak poszperać w necie, to diagnozy przyprawiają mnie o gęsią skórkę.... Myślicie, że to zwykły wirus? Bo ja się boję...Ma mniejszy apetyt, i chrypkę czasami, gardło jasne.

Gość gość
no diagnozy diagnozami, wiem co wyczytałaś, ale trzeba zrobić badania najlepiej jakbys sama poszła do labo i zrobiła mu morfologie z rozmazem, crp, ob. i ASO i do tego mocz ogólny a pro po mój szef miesiąc chodził z zapaleniem płuc po lekarzach, bo miała lekki kaszelek, tyci tyci i czasem stan podgorączkowy czasem lekką gorączke i go zbywali

Gość gość
i jeszcze coś poprzednie objawy nie musza być związane z ostatnimi objawami, mógł zwyczajnie cos podłapać, ale my rodzice powinniśmy mieć oko na wszystkie objawy ja sama raz zrobiłam badania na własna rękę, bo nie było wiadomo co mu jest