Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkującyimpotent21

problemy z erekcją u 21latka

Polecane posty

Hej czy jest tu może jakaś osoba która bezie mi w stanie pomóc? Od dłuższego czasu mam problemy z erekcją wszystko zaczęło się w tamtym roku w czerwcu kiedy zacząłem współżycie seksualne, na początku nie było żadnych problemów i żadnego stresu - więc książkowe przykłady impotencji u młodych osób odpadają - wszystko było dobrze do momentu aż za którymś razem w trakcie seksu zaczął mi opadać lub innym razem miałem problemy z "dojściem". W miedzy czasie źle się czułem więc zrobiłem tez badania krwi i wyszedł mi stan przed anemiczny, morfologia była w normie a żelazo mocno zaniżone. Zacząłem przyjmować żelazo i problemy z erekcja niedokońca ustały ale zmniejszyły się. przestałem przyjmować zelazo i przez jakiś czas było dobrze z małymi kryzysami a teraz są takie dni kiedy wgl nie czuję podniecenia, nie mam ochoty na seks a o tym żeby mi stanął to mogę zapomnieć a po dwoch trzech takich dniach podniecenie wraca ze zdwojoną siłą i wtedy mógłbym sie masturbować kilkanaście razy dziennie i jeszcze byłoby mi mało. Obecnie ostatnie sytuacja braku erekcji była z dwa tygodnie temu około 3 dni nie czułem podniecenia a potem wróciło ze zdwojoną siłą i do teraz było dobrze a od tego poniedziałku mam tak ze jakieś podniecenie jest ale opada i nie mogę dojsc. Wcześniej myślałem że to też od wzmożonej masturbacji ale gdy teraz zaprzestałem masturbacji jakiejkolwiek mam wrażenie ze problem w tym momencie się pogłębił albo tylko panikuję - już sam nie wiem. Nie miałem stresu ani nie byłem zestresowany przed pierwszym razem i tez nie było tam problemów ale w tym momencie zaczyna się robić to stresujące, po prostu nie chcę stac się impotentem mając 21lat..

Gość gość
nie jestes impotentem tylko jesteś głupi... kązdy facet ma inne potrzeby seksualne i nawet młody wiek nie każe ci biegac z palka na baczność codziennie, ale bzdury koles sobie we łbie tworzysz

darujcie sobie głupie odpowiedzi xd

Gość gość
Nie są wcale głupie, głupie jest twoje pytanie. Faceci to nie automaty ani seks maszyny. Kazdy ma swój naturalny rytm. Jeden może rzadziej a do późnej starości drugi może codziennie 4 razy ale tylko 37 lat, każdy jest inny. Ja ci to piszę baba z doświadczeniem co z niejednego pieca chleb jadła Grunt sie dopasowac w związku i zejśc na ziemię a nie opowieści kolesi słuchać lub rad z bravo czy cosmo wziętych!

Gość gość
nie czytam takich gazet i to nie jest normalne zeby przez 3-4 dni nie stawał..

Gość gość
Ja myślę, że faktycznie masz jakieś problemy, ale tu rady nie uzyskasz. Znajdź jakiś portal medyczny, forum, na którym na pytania odpowiada lekarz i ludzie na poziomie, tu tylko głupot i chamskich komentarzy się naczytasz. Trzymaj się, będzie dobrze :)

Gość gość
Możliwe jak najbardziej. To twoja psycha wariuje, gdybys miał z tym problemy to byłoby zupełnie inaczej niż opisujesz. Ja nie mam ochoty i nic mi nie staje czasem przez 5 dni , czasem 3 a czasem tylko 3 godziny, a mam ogólnie fajne pożycie z moją kobietą. Jak juz dochodzi do stosunku to nie robimy po łebkach tylko dajemy z siebie wszystko oboje. Nie masz stałej partnerki i podniet więc jeszcze nie możesz tak mysleć. Myślę ,że po prostu zbytnio się tym przejmujesz i może masz jakies bardziej emocjonalno-psychologiczne z tym problemy. Będąc w związku bylo by to bardziej wyraźne , bo gdy ja o tym nie myslę, zawsze partnerka potrafi mnie pobudzic i zachęcić, jeśli ona ma ochotę. Ty na razie jesteś na etapie ręcznym a to zupelnie inna bajka.

Gość gość
Dokładnie, nie przejmuj się tym tak. I radzę nie masturbuj się jeśli oczywiście to robisz, bo zabierasz sobie energię z przyszłości.

Gość gośćFazi
ja zastosowałem iqman i jak najbardziej jestem zadowolony, bo nie mam już żadnych problemów z erekcją. Mało tego , jak zauważyłem, to czas samych stosunków uległ zmianie in plus... czyli po prostu się wydłużył

Gość gość
kafe nie byłaby sobą bez spamerów :O

Gość gość
Autorze, ty lepiej powiedz, co zrobiłeś, że nie stresowałeś się podczas pierwszego razu :P

Gość gość
U mnie efekt po iqman rewelacyjny, erekcja znów jest takka jak powinna była być i jak było wcześniej

Gość gośćfrank
Też stosowałem IQman ijak najbardziej jestem zadowolony z uzyskanego efektu. W końcu seks znów jest normalny, bez obaw i stresu

Gość gość
Ja również brałem IQman i jestem jak najbardziej zadowolony z efektów, nie mniej bardziej zadowolona jest moja żona...

Gość gość
Ja też uważam, że iqman jest jednym z najlepszych środków poprawiających potencję, jaki jest dostępny na rynku. U mnie spisał się ku mojemy i zony zadowoleniu rewelacyjnie

Gość gośćFranz
Jak dla mnie idealnym rozwiązaniem okazało faktycznie zastosowanie iqman. Środek jak dla mnie idealny, erekcja wróciła do normy, tak wiec spełnił on całkowicie moje oczekiwania

Gość gość
Ja też stosowałem Iqman i uważam, że jest to optymalne rozwiązanie jeżeli ktoś ma problemy z erekcją.