Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość początkującyimpotent21

problemy z erekcją u 21latka

Polecane posty

Gość początkującyimpotent21

Hej czy jest tu może jakaś osoba która bezie mi w stanie pomóc? Od dłuższego czasu mam problemy z erekcją wszystko zaczęło się w tamtym roku w czerwcu kiedy zacząłem współżycie seksualne, na początku nie było żadnych problemów i żadnego stresu - więc książkowe przykłady impotencji u młodych osób odpadają - wszystko było dobrze do momentu aż za którymś razem w trakcie seksu zaczął mi opadać lub innym razem miałem problemy z "dojściem". W miedzy czasie źle się czułem więc zrobiłem tez badania krwi i wyszedł mi stan przed anemiczny, morfologia była w normie a żelazo mocno zaniżone. Zacząłem przyjmować żelazo i problemy z erekcja niedokońca ustały ale zmniejszyły się. przestałem przyjmować zelazo i przez jakiś czas było dobrze z małymi kryzysami a teraz są takie dni kiedy wgl nie czuję podniecenia, nie mam ochoty na seks a o tym żeby mi stanął to mogę zapomnieć a po dwoch trzech takich dniach podniecenie wraca ze zdwojoną siłą i wtedy mógłbym sie masturbować kilkanaście razy dziennie i jeszcze byłoby mi mało. Obecnie ostatnie sytuacja braku erekcji była z dwa tygodnie temu około 3 dni nie czułem podniecenia a potem wróciło ze zdwojoną siłą i do teraz było dobrze a od tego poniedziałku mam tak ze jakieś podniecenie jest ale opada i nie mogę dojsc. Wcześniej myślałem że to też od wzmożonej masturbacji ale gdy teraz zaprzestałem masturbacji jakiejkolwiek mam wrażenie ze problem w tym momencie się pogłębił albo tylko panikuję - już sam nie wiem. Nie miałem stresu ani nie byłem zestresowany przed pierwszym razem i tez nie było tam problemów ale w tym momencie zaczyna się robić to stresujące, po prostu nie chcę stac się impotentem mając 21lat..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować