Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czekam tylko, aż wprowadzą na kafe obowiązkowe logowanie

Polecane posty

Gość gość

A czuję, że ten moment nadejdzie i zrobi wam się ciepło. A nie sądzę, żebyście odeszły, bo jesteście totalnie związane z tym forum.

Gość gość pychotka
HaHaHa Dlugo nad tym myślałeś? Jak wprowadza obow.logowanie to nie będę tu pisala tylko czytała . HaHaHa Po co ci to ? chcesz wiedzieć kto pisze? Najważniejsza jest anonimowość dlatego ludzie się otwierają .Dotarło?

Gość gość
nie wprowadza bo im forum padnie i beda musieli pakowac manatki i do porzadnej roboty sie wziac!

Gość gość
Autorka ma racje, wprowadzą pewnie za jakiś czas, bo tu się robi coraz większy gnój. Na forum gazety już od dawna logowanie jest obowiązkowe i jakoś nie traci na popularności.

Gość gość
Temat założył facet .Znudzony będzie się wówczas w detektywa bawił.

Gość gość
Tak, to pewnie ten facet od wizyt u ginekologa :) Tylko jak on będzie wówczas przemycał te swoje durne wpisy :)

Gość gość
Tylko dekiel by założył taki temat

Gość gość
Niczego to nie zmieni idioci. Co za problem zalozyc sobie konto np "swiety debil przemyslaw" buhaha. Zreszta ip gosciow tez sie zapisuje wiec nie ma problemu z namierzeniem kogos.

Gość gość
HaHaHa Dlugo nad tym myślałeś? Jak wprowadza obow.logowanie to nie będę tu pisala tylko czytała . HaHaHa xx w życiu nie odmówisz sobie przyjemności napisania, zwłaszcza żeby komuś dokopać. znam takie kafetypy jak ty :o

Gość gość
A ja czekam, aż mi się kibel sam umyje, bo draska została po kupie i nie chce się zmyć przy spuszczaniu wody :(

Gość gość
No i co za problem...ja mam 7 nicków tu niebieskich...:D

Gość gość
jakos ostatnio ktos taka nadzieja zyl jakies 6 lat temu... a te forum nie jest jedyne, ktore nie wymaga logowania (jakby zreszta logowanie w czymkolwiek przeszkadzalo)

Gość gość
To niech wprowadzą logowanie przez Facebooka. Wtedy to już na pewno 3/4 z was się stąd zawinie :)

Gość gość
Ja bym się zwinęła, b0o nie mam konta na fb. Na ogólnym pełno debili pisze idiotyczne posty jako osoby zalogowane. To nie jest żadne rozwiązanie.

Gość gość
Autorko a czemu nie podpisałaś sie niebieskim nickiem ? jak jesteś za logowaniem to możesz to zrobić już dziś, teraz. Mnie tam nie zastraszysz bo ja nie boje sie odejścia od kafe, bo od jakiegoś już czasu stwierdzam że większość topików tutaj do niczego sie człowiekowi w życiu nie przydaje, szczególnie na tym dziale o ile nie 99,9%