Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleksy mnie niszczą.

Polecane posty

Gość gość

Jako 13 latka była grubsza, ale nigdy nie miałam kompleksów. A później schudłam i zaczęłam mieć straszne kompleksy. Jak miałam 19 lat koleżanka wciągnęła mnie w modeling stwierdziła, że mój stan się polepszy. Ale tak się nie stało. Mam 22 lata, studiuje dietetyke, mieszkam zagranicą, pracuje jako modelka u nadal mam ogromne kompleksy. Mam już tego wszystkiego dość. Ja nigdy nie byłam zadowolona z siebie. Może Wy macie jakiś sposób jak być znowu pewna siebie, zadowolona z siebie ?

Gość gość
A jaki ma to zwiazek z dzialem?

Gość gość
Problem tkwi w psychice. Sama sobie nie poradzisz.

Gość gość
Jesteś piękna skoro jesteś modelką. Przestań się przejmować.

Gość gość
Pewnie jesteś ładna.

Gość gość
Na to nie ma sposobu.

Gość gość
Kiedys zaczniesz patrzec na swoje ciało inaczej, ale do tego trzeba dojrzeć, jako 18 latka tez ubolewałam, ze nie mam tyłka ani cycków, teraz mam 29 lat dwoje dzieci, w sumie teraz mam bardziej kobieca budowe, ale piersi małe ale jakos mi to teraz nie przeszkadza, mąz je uwielbia wiec po co mam sie zadreczać, to tylko cycki:) sa wazniejsze zeczy niz ciało, to i tak kiedys przeminie.

Gość gość
Jak miałam 17 lat to chodziłam do psychologa, ale nic mi to nie dało. Ja nawet wstydzę się rozebrać na plaży, nawet w lecie nie lubię chodzić w krótkich spodenkach. Chyba tez przez to nie mogłam znaleźć faceta. Zawsze uciekałam. Dopiero od grudnia jestem ze wspaniałym facetem. Co prawda nie Polakiem. Ale on jest wysportowany, a ja taka szara myszka.

Gość gość
Spróbuj znów iść do lekarza.