Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc___

Niemoralna Propozycja;)

Polecane posty

Gość gosc___

Witam serdecznie. Lubię seks i lubię próbować różnych nowych doznań. Zawsze chciałem uprawiać seks z nieznajomą. Mam 26 lat i jestem z Łodzi. Chciałbym poznać jakaś kobietę, która tak jak ja chciałaby przeżyć upojne chwile z kimś nieznajomym. Nie przeszkadza mi że ktoś jest w związku. Może znajdzie się jakaś sympatyczna kobieta, która myśli tak jak ja i chciałaby spróbować?

Gość gość
Jestem chętna ale mam 50 lat

Gość gość_1
mogę prosić o jakiś kontakt? może mail?

Gość gość_1
Wiek nie jest najważniejszy jeśli obojgu będzie pasować. mógłbym dostać od Ciebie jakieś zdjęcie?

Gość pomocnik1
Myślę że nie znajdziesz tu nikogo takiego...

Gość lizaczek15
Skorzystaj z propozycji 50 latki;0. wiem co mówię;) sama mam 45 lat i poznałam takiego chłopaka w podobnym wieku. Miało skończyć się na jednym razie ale nie umiem se odmówić więcej on w sumie też. Ciągle powtarza, że jest w niebie;D DOJRZAŁE KOBIETY GÓRĄ!

Gość gośćangel
Z pewnością wiele kobiet fantazjuje o takiej przygodzie, ale gdyby przyszło ją zrealizować większości z nich brakłoby odwagi :)

Gość gość
Dla gościa 1 Gg 57894417

Gość gość__1
Domyślam się. ja też nie wiedziałem czy się odważę ale internet daję tę możliwość spróbowania.;) Zawsze marzyłem o poznaniu takie osoby. ;) Niezobowiązujące spotkania z Kobietą w dyskretnych miejscach na chwile zapomnienia;)

Gość gość1234fgh
do 50latki: mam problem z twoim gg napisz na maila. labeo90

Gość gośćnie gosc
labeo90wp.pl

Gość gość___
Piękne kobiety co powiecie na dyskretne spotkanie we dwoje z młodym mężczyzną który mógłby zrobić wam zmysłowy masaż oraz zapewnić wspólną kąpiel a potem spełnić wasze marzenia erotyczne?

Gość gość___
goscangel. a czemu nie odważyć się napisać chociaż i się upewnić czy nopewno tak chcą i z tą osobą?

Gość gość
idźcie lepiej do burdelu zebraki o darmowy seks, nieudaczniki jedne:)

Gość gość____
Nie uważam seksu za pieniądze a po drugie nie jestem nieudacznikiem, zawsze ciekawiło mnie jak to jest spotkać się z nieznajomą i tak poprostu uprawiać dziki seks. a zwłaszcza ze starszą kobietą niż ja;D i myślę że to nie jest nic dziwnego i dużo osób o tym marzy tylko nie mówią głośno o tym

Gość gośćangel
Nie muszę się upewniać, czy lub z kim :) Dla mnie to fantazja z gatunku tych, które nie nadają się do realizacji ;)

Gość gość
ee tam , fantaści, nieznajoma może być brzydka, miec grzybice pochwy, być wariatka która wam odetnie przyrodzenie, wariatką która potem będzie was szantazowac, mieć syfa , wirusy inne, to samo nieznajomy... lepiej ,zeby fantazje były fantazjami...

Gość gość______
goscangel dlaczego??

Gość gość________
może masz trochę racji ale bez ryzyka nie ma zabawy a poza tym uwierz mi że można przez rozmowę wcześniej wszystkiego się dowiedzieć

Gość gośćangel
Gość z 19.49 odpowiedział za mnie :) Od siebie dołożę jeszcze jedno. Nie wyobrażam sobie seksu z osobą, której nie darzę dużym zaufaniem ;) W przypadku nieznajomego o zaufaniu nie może być mowy.

Gość gość__________
rozumiem to doskonale ale niektórzy mają tak że t ciekawość jest większa

Gość gośćangel
Ależ nie mam nic przeciwko temu, niech się Ci niektórzy spotykają z sobą :D Ja nigdy bym tego nie zrobiła, bo to nie moja bajka ;)

Gość gość_______________
rozumiem Cię i szanuję twoje zasady;) Ja poprostu długo się nad tym zastanawiałem i chciałem sprawdzic czy wogóle jest jakaś szansa na to i czy ktoś również myśli jak ja i tego chce

Gość gośćangel
Więc mam nadzieję, że jeszcze wiele osób podzieli się z Tobą swoimi przemyśleniami w tym temacie :)

Gość gość______________________
i mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto podzieli moje zdanie i ze mną to spełni

Gość gość
Jak wodze tą kreskę to przypomina mi się ten czub psychol i spamer Widmo Krecha :-O

Gość gośćlabeo
krecha jest przypadkowa. nie wiem o kim mówisz. jestem tu naprawde nowy

Gość gość
weź zmykaj na specjalistyczne portale, pokaz co masz, nikt normalny nie szuka na kafe, boze

Gość gość
Lubię seks i lubię próbować różnych nowych doznań. Zawsze chciałem uprawiać seks z nieznajomą. - dodamy,że jestes biedny, nie stać cie na dziwke- i dlatego piszesz na kobiecym forum,zamniast zagadać do kobiet ogłaszających sie na jakiejś roksie czy inneym tego typu. A więc- do tego dochodzi,że - jesteś skąpy- skoro nie chcesz mieć pani z takich portali, nie przeszkadza ciże kobieta będzie w związku- ojej, ale szlachetnośc z pana bije..... tylko pan nie ma nic do zoferowania, jaakja szkoda:D:D chciałby pociupciac, tylko za darmo. Miiisiu, na tym świecie NIE MA NIC ZA DARMO, naucz sie tej jednej lekcji. bo nawet swojej dziewczynie płaciłbyś* swoim zaangażowaniem, czasem, uczuciem, kwiatkiem bez okazji... * płaciłbyś - oczywiście w przenośni

Gość gość_samotnik
NIe jestem ani bez kasy ani skąpy. hotel w którym mielibyśmy się spotkać nie jest za darmo;) po drugie nie uważam kobiet które biorą kasę za swoje ciało. Ja po prostu uważam, że skoro ludzie są sami lub nawet w związku i szukają czegoś nowego. potrzebują jakiegoś impulsu to wszystko jest dla ludzi. jeżeli ktoś jest sam to brakuje mu seksu i skoro dwie osoby tak uważają to nic nie ma w tym złego. oczywiście jeżeli się trafi na normalną osobą a nie jakiegoś oszusta i świra. Tak samo jak ktoś jest w związku długo i powoli trochę wygasa te pociąganie. A taki numerek na boku może dać wiele nowych doznań i ożywić życie w związku. Oczywiście jest ryzyko na jakaś wpadkę ale to dostarcza tej nutki adrenaliny. Tylko o to mi chodziło a nie o jakieś ******ie za seks.