Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym

Polecane posty

Gość gość

mieć kogo przytulić ,komu sie wyżalić , z kim sie kłócić, kogoś kto samą obecnością dawałby mi motywację to bycia lepszą , do dbania o siebie , bycia piękną dla niego , do biegania czego nienawidze , chciałabym z tą osobą planować przyszłość ,wybierać imiona dla potencjalnych dzieci , mieć poczucie że komuś na mnie zależy , dbać o niego , upominać gdy je coś niezdrowego lub pali po prostu kochać i dopiero dziś po ponad pół roku uzmysłowiłam sobie że takiej osobie dałam odejść i ją zraniłam brawo ja .

Gość gość
Moze wróci

Gość gość
nie wróci ja bym po tym nie wróciła

Gość gość
widze ze lepiej wiesz ode mnie czego bym chciala. slabo mnie znasz:) uwielbiam biegac z moim psem po róznych sciezkach, brak mi tego jak ch.olera, ale to juz nie wroci, bo wyprowadze sie. zal mi zostawiac mojego psa, bo nikt sie nim tak nie zajmie jak ja, serce mi sie sciska jak pomysle za czas tak szybko ucieka a on jest juz na polmetku swojego zycia. zaden pies juz nie bedzie tak wyjatkowy jak on, a zreszta same piekne wspomnienia z nim mam, bo byl przy mnie w najlepszych latach mojego zycia i tak razem sie starzejemy:) piesek zawsze wyczuwa jak mi jest przykro, przychodzi, przytuli sie, poniucha mnie, uwielbia jak mu glaszcze i drapie klatke i za uszkiem, cudownie-komicznie do mnie ziewa i nie raz probuje swoim smiesznym glosikiem sie przekomarzac ze mna. dojrzal na moich oczach, a ja go tak zaniedbuje na rzecz internetu, czas to zmienic;/ zreszta za moim tragicznie zmarłym w listopadzie kocurem tez tesknie, kazde moje zwierzatko jest wyjatkowe, a ja za bardzo sie przywiazuje do nich. moze przez to ze trafiam na kiepskich ludzi;/

Gość gość
Co mu zrobiłaś?

Gość gość
a mi sie wydaje ze wiekszosc ludzi ma bardzo egoistyczne podejscie do zycia i widza tylko swoje krzywdy, a często też chowają jakies urojone urazy :) pokazcie mi faceta, który nie skrzywdzil kobiety, a może jest ślepym tępakiem - jemu wolno bawic sie uczuciami, ale jak kobieta nie nadstawi policzka, to juz wielkie larum :)

Gość gość
ja jestem autorką - kobieta LUDZIE

Gość gość abc
A ładna choć jesteś? W jakim jesteś wieku?

Gość gość
czy ładna nie wiem ale napewno atrakcyjna jestem jeszcze młoda ale dla mnie miłosć i zwiazek jest świętością co się rzadko zdarza teraz

Gość gość abc
To czemu się rozstaliście?

Gość gość
On pil za duzo..

Gość gość
pil bo tesknil za bylymi...

Gość gość abc
To szukaj nowego

Gość gość
a on niech sie stoczy na dno, jak nie idzie po wszywkę