Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chudzinella

Jak rozkochać w sobie chłopka ?

Polecane posty

Napiszę tak... Jest pewien chłopak który mi się bardzo podoba, znam się z nim już pół roku, często się przytulamy całujemy i wgl... i raz się przespaliśmy, ale on na drugi dzień mi powiedział ,żebym się w nim nie zakochiwała. Jest bardzo miły i ogólnie to bardzo mądry, na wszystko ma odpowiedz, na samym początku nie chciał się przespać ze mną bo nie chciał mnie ranić jak to nazwał i wgl. Ogólnie to on jest bardzo zakochany w swojej byłej a z nią był jakiś rok temu i mnie traktuje jako koleżanką, i nie unikam tego że bardzo mi się podoba i chciałabym z nim być. chciałabym, żeby on to samo czuł do mnie co ja do niego. I moje pytanie jest takie co zrobić żeby on się przekonał do mnie ??

Gość gość
skorzystal z okazji i juz go nie interesujesz :(

Gość gość
Jesteś tylko umilaczem czasu, teraz bedzie z Tobą sypiał, będziesz tylko do łózka, aż pozna inną, w której się zakocha.

Gość gość
to niech w*********la do byłej. pól swiata tego kwiata :) niech trzepie gruche pod jej fo.tki :)

Gość gość
chciałes cos dodac azorze?

Gość gość
zaproś go na lody

Gość gość
głupie rady

Ale ostatnio jak się z nim widziałam to powiedział, że mnie bardzo polubił, przytulił mnie i dał mi buziaka na pożegnanie...

Gość gość
Facet chce miec cos,czego nie moze miec - ty jestes latwa i dlatego nie interesujesz go :( chyba,ze bedzie chcial spuscic z krzyza

Gość gość
jak to nie latwa ? do lozka z nim wlazlas ? i wystarczy ...

Gość gość
Ile Ty masz lat? Chyba jestes młodziutka. Jak facet chce zaliczyć, to mówi kobiecie to, co ona chce usłyszeć. On powie Ci same miłe rzeczy, żeby tylko pobzykac.

Gość gość
jakie znowu lózko, wyobraznia kogos poniosla...

Gość gość
no to gdzie sie z nim przespalas ? na kiblu ?

Gość gość
Jak facet chce zaliczyć, to mówi kobiecie to, co ona chce usłyszeć. On powie Ci same miłe rzeczy, żeby tylko pobzykac. dlatego nie ufam zadnemu, nie slucham co do mnie mowia, bo nie chce wpasc na takiego co z******* i pojdzie. wole byc sama :)

Nikomu do łóżka nie wchodzę... Wiem to moje głupie myslenie, ale myslałam, że jak się z nim przespię to może go coś ruszy do mnie. Bo na prawdę mi się on podoba...

Wiem, że źle zrobiłam i tego żałuję, bo zapewne i tak nic z tego nie będzie. A teraz to już nawet wgl do mnie nie pisze.

Gość gość
i teraz sobie polepszył, a także wszyscy którzy nie ufaja, też została im tylko ręka.