Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola08

Potrzebuję 20 tys!!!

Polecane posty

Gość Lola08

Pomóżcie mi, proszę Was! Potrzebne mi jest 20 tys złotych, najlepiej w jak najszybszym czasie. Niestety na co jest mi potrzebne nie mogę zdradzić, ale to naprawdę bardzo pilna sprawa. Pochodzę z biednej rodziny, nie posiadam bogatych znajomych, więc nie mam od kogo pożyczyć pieniędzy, a zarobić nigdzie nie zarobię w krótkim czasie, choćbym nie wiem jak chciała. Znacie kogoś, kto mógłby pożyczyć mi taką sumę? Na czas nieokreślony, bo nie wiem na jaką ratę będą pozwalały mi moje dochody, ale oddałabym takie pieniądze na pewno, przysięgam! Nie jestem oszustką, naciągaczką czy Bóg wie kim, po prostu mam bardzo duży problem z czymś i potrzebuję tych pieniędzy. Jestem uczciwą osobą, można mi ufać. Pomóżcie mi, jeśli możecie, albo jak znacie kogoś, kto byłby w stanie mi pomóc, to proszę, dajcie mi namiary, cokolwiek. Tylko proszę, nie piszcie mi, żebym wzięła kredyt, bo go nie dostanę, a także, żebym się sprzedawała, bo takie coś mnie całkowicie nie interesuje.

Gość gość
Na czas nieokreślony ??????

Gość gość
zabawna jestes, lolu

Gość gość
Zastaw masz?

Gość gość
No nie wiem, są takie pożyczki od osób prywatnych, ale musisz cos w zastaw zaproponować bo na dobre słowo nikt Ci nie pożyczy...chwilówki tez raczej odpadają bo to są małe kwoty..a nie masz nic do sprzedania? Chyba tylko mafia by Ci pozyczyla ale to odradzam:p

Gość jak cycochy to ok
cycki chcesz sobie zrobić???

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! http://kredytyt.pl

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna! Puszczajcie sygnały na numery: +48 89 767 19 82 und +48 732 417 070 und +48 739 092 454 oraz na +48 797 802 798 i piszcie SMS'y! Czekam na głuchacze i biedaki, ciachnięcia i strzałki od Was! Szampania? Poczatujemy? Popiszemy? Idziemy do kina na film? Puszczajcie mi sygnały na te numery telefonów! Policja? Milicja? FBI? Scotland Yard? CIA? CBŚ? CBA?

Gość Paul Moritz
Cześć, jestem Paul Moritz, legalny i rzetelny pożyczkodawca. Udzielam pożyczek na jasnych i zrozumiałych warunkach z oprocentowaniem 3%. Podaję kredyty biznesowe, pożyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pożyczki, aby spłacić rachunki. Jeśli potrzebujesz pożyczki, musisz się ze mną skontaktować bezpośrednio teraz: paulhelpfund@yahoo.com Niech cię Bóg błogosławi. Pozdrowienia, Pan Paul Moritz Email: paulhelpfund@yahoo.com Whatsapp: +91 733 787 3110

Gość gość
Ja ci pożyczę ale coś za coś, będziesz moją sex niewolnicą przez kilka dni. Co ty na to?

Gość Anonimowa

Proszę o kontakt email. Potrzebuję 20 tysięcy złotych na 6 lat. Niestety moj niski dochód nie pozwala na taki kredyt. Jestem osobą która płaci w terminie raty. Raty będą płacone przez konto na osobę która weźmie kredyt. Jest możliwość wydruk tego przelewu lub z poczty wydruk( będą zbierane) Pieniądze z kredytu proszę  przelewem. 

Nr telefonu komórkowego 667205661. 

Gość Stanford

Możesz zarobić na kryptowalucie, wystarczy telefon, więcej dowiesz się na minepi.com/AndyMk44