Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwać zareczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam. I bardzo proszę o pomoc :( !!! Rok temu zareczylam się z chłopakiem z którym byłam 5 lat. W sierpniu ma być wesele. Jednak od jakiegoś czasu coś pękło. Nie potrafię się zbliżyć do niego. Czuję niechęć :( nigdy go nie zdradziłam. Wiem że wychodząc za niego zrobię błąd :( strasznie boję się reakcji rodziców bo wiem że odwroca się ode mnie bo oni nie widzą świata po za nim :( proszę pomóżcie mi.

Gość gość
O co chodzi? Napisz więcej. Czy to strach, czy stracilas calkowite zainteresowanie swoim narzeczonym? Boisz się małżeństwa? Przestalas go kochać? Ktoś inny Cię zafascynował? Nikt na forum Ci nie doradzi- decyzja jest poważna, a za mało napisałaś o powodach takiej rozterki.

Gość gość
Jeżeli tak czujesz po prostu to zrób. Nie patrz na rodziców i rodzinę, co powiedzą, co pomyślą. To twoje życie, nie ich. Zyj w zgodzie ze soba. To najwazniejsze. Nie daj sie presji otoczenia.

Gość gość
Nie wazne co twoi rodzice mysla bo to twoje zycie.To ty bedziesz z nim mieszkac pod jednym dachem i znosic wszystko.Pomysl lepiej co twoi rodzice pomysla jak bedziesz chciala sie rozwiesc.To twoje zycie i niczyje inne...

Gość gość
I dodam jeszcze jedno. Lepiej zerwac zareczyny niz pozniej brac rozwod. Przemysl wszystko i podejmij wlasciwa decyzje, bo czas ucieka.

Gość gość
dokladnie chodzi o to ze nie uklada sie nam, on sie stara ale ja nie potrafie tego odwzajemnic wiem ze go to zaboli i to bardzo... ale mysle ze jesli tak bedzie dalej jak jest to bardziej go zranie... nie ma nikogo innego.. jestem wierna lecz wiem ze to nie jest to.. jestem na 100% pewna ze jesli to zerwe to rodzice sie odwroca moze nie na zawsze ale napewno przez jakis czas bede wysluchiwac dogadywan z ich strony i to mnie najbardziej przerqaza bo kocham swoich rodzicow jednak jego juz wcale... :(

Gość gość
Jesli nie wiesz co masz zrobic napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jakie macie znaki zodiaku?

Gość gość
Zerwij zaręczyny i nie niszcz facetowi życia swą durnotą, prawdopodobnie na początku będzie cierpiał, bo jest nieświadomy, ale ma szansę się ogarnąć.

Gość gość
Panna i byk