Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Automatyka Ogrzewanie Krzysztof Strzelczyk OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam. Co sądzicie o ogrzewaniu podłogowym, a szczególnie o firmie podanej w tytule? Kto z was korzystał ?

Gość gość
Mieliśmy okazję współpracować z tą firmą. Uważamy, że to była dobra decyzja. firma oferuje doskonale kable grzewcze + dobre ceny

Gość gość
przede wszystkim bardzo indywidualne podejście do klienta korzystanie z usług takiej firmy, to czysta przyjemność oby tak dalej!

Gość gość
mają super produkty, indywidualnie podchodzą do klienta, wiedzą jak sprostać jego oczekiwaniom i ceny kochani... ceny!!!

Gość gość
nie znam się, ale mąż bardzo chwalił ich firmę, kiedy budowaliśmy nasz dom ogrzewanie podłogowe to super sprawa, więc każdemu polecam

Gość gość
znana i bardzo dobra firma znają się na potrzebach klienta, oferują nowoczesne produkty w dobrych cenach bardzo przekonała nas współpraca z tą firmą

Gość gość
konkretni w działaniu, ambitni, kreatywni, doświadczeni - można im zaufać ich produkty są godne polecenia ze względu na jakość wykonania polecam!

Gość gość
firma nigdy nas nie zawiodła są konkretni w działaniu rzetelnie wykonują swoją pracę są terminowi i uczciwi

Gość gość
no dobra. koniec tej samoreklamy. przekonaliście wszystkich

Gość gość
mogę otrzymać jakieś namiary? może być strona www, albo najlepiej nr telefonu

Gość gość
to jest ich strona internetowa: www.automatyka-ogrzewanie.pl

Gość gość
dzięki bardzo, już przejrzałem ich ofertę, jak na razie chętnie podejmę się współpracy z nimi, powiedzcie mi czy są otwarci na propozycje i na trudne zlecenia? no i jaka jest tu obsługa - miła? macie jakieś rady ?

Gość gość
podejmują się nietypowych zleceń, wiem to z własnego doświadczenia są otwarci na pomysły klienta obsługa miła, elokwentna, zresztą umow się na spotkanie to sam się dowiesz

Gość gość
imponujące są ich certyfikaty, ich rekomendację od klientów trzeba przyznać, że wiedzą jak przekonać swoich klientów do skorzystania z usług liczę na owocną współpracę z ich strony

Gość gość
współpracujemy z tą firmą już jakiś czas to co nas zaskoczyło, to ich podejście do klienta to, że wychodzą naprzeciw współczesnym trendom i możliwością angażują się w każdy problem i pomagają go rozwiązać znają też ekologiczne metody pobierania energii i w swojej ofercie mają przydomowe elektrownie wiatrowe, które z tego co wiem od moich znajomych również spisują sie znakomicie

Gość gość
no trzeba przyznać, że miłe zaskoczenie, jesteśmy po wstępnych rozmowach, firma ma w swojej ofercie kable grzewcze w dobrych cenach widać, że na negocjacjach też się znają, więc wróżę nam wspólny sukces mam nadzieję, że moje przeczucia się sprawdzą na razie zaskoczyli mnie swoimi realizacjami i otrzymanymi rekomendacjami

Gość gość
witam, chciałabym znać wasze opinie na temat elektrowni wiatrowej Ventus 500 ktoś z was ją posiada? jakie są jej zalety ? czym różni się od dwóch pozostałych modeli? no i co zawiera zestaw? czy jest prosta w obsłudze?

Gość gość
uważam, że warto zainwestować w taką elektrownię wiatrową ;) jest to super opcja i możliwość oszczędzenia na energii w zestawie jest turbina – generator z maskownicą oraz sterownik hybrydowy generatora w każdym razie wygląda to naprawdę dobrze moim zdaniem solidnie, trwale, prezentuje się mega w przyszłości na pewno sie na to zdecyduje

Gość gość
dokładnie,ta inwestycja sie zwraca, poza tym poczytajcie ile dobrego taka elektrownia robi dlaczego warto mieć własną elektrownię i w ten sposób czerpać energię same plusy do tego oszczedność,wychodzenie naprzeciw nowoczesności osobiście jestem zadowolony

Gość gość
zobaczycie, za parę lat każdy będzie miał taką elektrownię wiatrową obok swojego domu ;) będzie nam się żyło lepiej, bo ludzie w końcu zrozumieją co jest dobre i zdrowe dzięki temu będziemy żyć dłużej i efektywniej same plusy szkoda, ze ludzie tak mało jeszcze rozumieją i nie są świadomi pewnych spraw

Gość gość
potwierdzam, ja odkąd posiadam elektrownię przydomową, to nie wyobrażam sobie bez niej życia nie dość, że postępuję zgodnie z dobrem dla środowiska, to jeszcze taka elektrownia pozwala mi zaoszczędzac jestem mega zadowolona, że żdecydowaliśmy się na taką inwestycję w przyszłość

Gość gość
bezapelacyjnie bardzo dobra firma produkująca najlepsze kable grzewcze w Polsce jestem bardzo zadowolony z tej współpracy firma realizuje również zlecenia na czas i jest konkretna w obsłudze klienta warto!

Gość gość
zabezpieczenie rur grzewczych, do tego powierzchni parkingowej wszystko na najwyższym poziomie mogliśmy liczyć na błyskawiczną pomoc i wsparcie dziekujemy

Gość gość
firma Automatyka rządzi! naprawdę dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem, rzetelnością, starannością i przede wszystkim nowoczesnym podejściem do sprawy nie tylko odpowiednie kable grzewcze, ale przede wszystkim źródła energii - jak np. przydomowe elektrownie wiatrowe

Gość gość
co sądzicie o kablach samoregulujących? faktycznie jest to taki hit? szczególnie interesują mnie te z wbudowanym termostatem

Gość gość
myślę, że będzie zadowolony ta firma potarfi dostosować ofertę do potrzeb klienta umów się na spotkanie , to wszystkiego się dowiesz;)

Gość gość
jedyna firma, która wykonała zlecenie prawidłowo i zgodnie z naszymi oczekiwnaiami, dizękujemy

Gość gość
jesteśmy zadowoleni ze współpracy z firmą Automatyka wszelkie zabezpieczenia wykonali zgodnie z ustaleniami zadbali o jakość i bezpieczeństwo polecam

Gość gość
zabezpieczenia wykonane zgodnie z planem serdecznie dziękujemy i życzymy wielu tak zadowolonych klientów

Gość gość
ile kosztuje elektrownia przydomowa oferowana przez tą firmę?