Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grześ 0390

Mam 3 dziewczyny, jak i którą wybrać ?

Polecane posty

Gość Grześ 0390

Jak w temacie, kręcę z 3 dziewczynami.W mojej miejscowości jest duża dyskoteka i wszystkie tam poznałem. Pochodzą z 3 różnych miejscowości, nic o sobie nie wiedzą. Staram się pomięty nimi lawirować, ale to już trwa od lata i jest coraz bardziej uciążliwe.Poza tym czasochłonne, paliwochłonne i kasochłonne. Chociaż o tyle ekscytujące , że każda reprezentuje inny typ urody.Lubię je wszystkie, może trochę bardziej niż lubię. Ze wszystkimi się po kilka razy kochałem i w łóżku też każda jest inna.Czy i jak wybrać jedną lub może skończyć z nimi i poświęcić czas na szukanie innej ?

Gość gość
nie wiem,ja nie chodze na dyskoteki dla idiotów i idiotek to się nie znam ale na pewno jakos się dogadacie we czwórkę

Gość gość
Zrób sex party ze wszystkimi wspólnie a potem walki w kisielu i bierz tę , która zwycięży.

Gość gość
Wybierz najszczuplejszą , bo z wiekiem każda nabiera ciała i będziesz miał wieloryba a nie kobietę.

Gość gość
Laski na wioskach zawsze są chętne na ślizganie się na fiucie. Tam disco to łowisko dla obu płci. Ty nie wybieraj jednej , tylko bzykaj je wszystkie dokąd się da i nie kapną się. Kiedyś na takiej dyskotece w jedną noc trzy wyroochałem w samochodzie.To były czasy !!!

Gość gość
Tę z największym biustem.