Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem życiową szansę i jestem mega dupkiem

Polecane posty

Gość gość

Na regionalnym forum poznałem kobietę. Okazało się, że mieszkamy w jednym mieście i oboje pracujemy w budżetówce. Bardzo fajnie nam się pisało aż padło magiczne "pokaż fotkę". No i przysłała, nie spodobała mi się, więc zerwałem kontakt bez słowa. To było ponad pół roku temu. Kilka dni temu byłem w jej miejscu pracy, mało tego podbijała mi papiery. Jak ją zobaczyłem. Laska jakich mało. Zły jestem na siebie, że wtedy ją tak potraktowałem. Możecie na mnie wylać wiadro pomyj bo mi się należy.

Gość gość
Jak by była brzydka to byś nie żałował? Faktycznie mega d**ek z Ciebie. p.s. ja też wysyłam najgorsze foty :D

Gość gość
Jestes hujem dobrze ci tak

Gość babiszon
Hehe...gratuluję!

Gość gość
Wiem, ze d**ek ze mnie, bo dziewczyna w głowie dobrze miała poukładane. Ale jak ją zobaczyłem na fotce to stwierdziłem, że wokół jest tyle pięknych kobiet i zapomniałem o niej. A tu taka nauczka.

Gość gość
Pytanie, czy ona wie, że ty z realu to ten z forum? Bo jeśli nie, to nie wszystko stracone. Wiesz gdzie pracuje, kuj żelazo... ;)

Gość gość
I dobrze ci tak! Niektorzy sa po prostu malo fotogeniczni a na zywo wygladaja super.A zorientowala sie ze ty to ty? Bo jesl nie wyslales jej swojego zdjecia i nie wie z kim rozmawiala to teraz mozesz ja odszukac na fb np. i zagadac ze podbijala c***apiery i ze zapraszasz na kawe ?

Gość gość
Tak wie. Znała mojego facebooka. Ona fb nie ma. Ale znałem jej imię i nazwisko. Poza tym w budżetówce nie trudno o takie dane. Jak wszedłem do jej biura (dzieliła go z koleżanką) była bardzo miła. Dzień dobry, proszę usiąść, w czym mogę pomóc. Pewnie w pierwszej chwili mnie nie poznała. Dopiero jak zobaczyła na papierach moje imię i nazwisko strasznie długo je przeglądała. Ja też nie od razu byłem pewny czy to ona bo ciągle w głowie miałem obraz ze zdjęcia. Dopiero jak ktoś wszedł i powiedział jej imię miałem pewność, że to ona. A ona przejrzała papiery, podpisała i oddała nadal się uśmiechając, ale tak jakby inaczej niż na początku. Jak wyszedłem to upewniłem się na drzwiach, że na pewno to ona. tak mi teraz głupio, że tak ją potraktowałem.

Gość gość
Ile masz lat Autorze? Bo zachowanie masz jak z gimbazy. Teraz spijaj to, co sobie naważyłeś...

Gość gość
Po 30 jestem...

Gość gość
Bałwan

Gość gość
Dzieciak po 30stce. Kolejny przypadek potwierdszajacy, ze dojrzalych ludzi jest jak na lekartwo.

Gość gość
A nie to jestes kretynem w taki razie nie ma ratunku