Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kursy skończyć zeby dostać pracę jako pracownik biurowy

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
moze ktoś jeszcze ma jakis pomysl?

Gość m ądralIa
biurwa to musi umiec sie wkupic w laski szefa i to najlepiej faceta, bo baba moze nie lubic kobiet a jak juz ladniejsza i mlodsza i babiniec to kolezanki nie polubia.... A nie mozesz byc kim innym niz biurwa? Ja ucieklam z tego srodowiska. Do call center.

Gość gość
nie dałabym sobie rady w call center. Chce cos zrobić zeby zwiekszych swoje szanse zawodowe

Gość m ądralIa
to szukaj tam, gdzie są rozmowy przychodzące a nie sprzedaż. W biurze to sa takie klimaty z kolezaneczkami, ze mozna wymieknac. To jest wysiadywanie dupogodzin w intrygach a w ksiegowosci branie odpowiedzialnosci za kogos i luksusy, ktore na niego splyna za twoje ryzyko.

Gość gość
A o jakiej pracy biurowej autorko myślisz?

Gość gość
gość 2016.03.11 Tak ogolnie to mogę robić wiele rzeczy - w tych ogłoszeniach wiele razy ta księgowość się przewijała . Takich kandydatow jak ja po studiach z angielskim jest wiele bo to miasto studenckie. Mam naprawde kiepska prace ponizej kwalifikacji i juz nie wytrzymuje x musisz się określić, co konkretnie chcesz robić - juz ci to pisano. twierdzisz, że masz pracę poniżej kwalifikacji? a jakie masz kwalifikacje - żadne...więc?

Gość gość
Chcę pracować w biurze. Umiem pisać, robić herbatę, używać komputera, drukarki i telefonu.

Gość gość
gość 2016.03.11 - co rozumiesz przez te "różne rzeczy", których jest wiele i które możesz robić? Miałaś na myśli bardziej "mogę tworzyć strony www" albo "mogę tłumaczyć opisy przedmiotów z chińskiego" czy "mogę parzyć kawę" albo "mogę się drapać w zadek", ewentualnie "mogę się nauczyć prostych rzeczy, jak ktoś mi palcem pokaże, co i jak"?

Gość gość
to nie ja pisałam powyżej, pytałam się wlaśnie jak te kwalifikacje zwiekszyć

Gość gość
znajomosci musisz miec niestety

Gość gość
W dzisiejszych czasach trzeba podnosić swoje kwalifikację bo zostajemy w tyle w tym wyścigu.... niby nie chcemy w nim uczestniczyć ale jednak musimy. Ja np zrobiłem kurst z certyfikatem kompetencji przewoźnika w tej instytucji http://angra-kursy.pl/ .

Gość gość
Warto iść do szkoły policealnej np. na kierunek technik administarcji albo rachunkowośći, dużo zajęć praktycznych i można się naprawdę nauczyć, jeszcze praktyki zawodowe, a teraz stawiaja na doświadczenie i na znajomośc programów. Mogę Wam polecić fajną szkołę i darmowe kierunki nic was to nie kosztuje a mona skorzystac .Szkoła w Warszawie Profesja Edukacja http://www.profesjaedukacja.pl/

Gość gość
Polecam kurs administracyjno-biurowy w Nova CE. Jestem zadowolona z uczestnictwa w kursie, zdobyłam widzę z zakresu administracyjnego co było mi potrzebny do nowej pracy. Nauczyciele są kompetentni i jasno przekazują wiedzę ;) Polecam !

Gość Gość Justyna

Jestem na kursie w stowarzyszeniu ksiegowych. Skończyłam 1poziom, idę na drugi. Dużo można się nauczyć. Jestem po studniach-administracja publiczna. Właśnie rozwiązałam umowę z biedronką, bo nie mogę pracować na zmiany. Dostałam pracę w biurze na stanowisku zamowienia publiczne. Też zastanawiam się jakie kursy mogłabym jeszcze zrobić...