Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO FACETOW,, Nie umawiajcie sie z polkami piszcie na zachodnich portalach !

Polecane posty

Gość gość

Ja jeszcze nie wyjechalem a juz mam randke jak tylko sie pojawie. Zachecam was do rejestrowania sie na portalach randkowych jak ocupid,match.com itp Zostawcie polki i ich wymagania ciapatym !!!!!! Zamiast wiecznej frustracji randkujcie z normalnymi kobietami,chcacymi kogos poznac a nie bycie sponsorami dla kogos czy zabawka !!!!!.. To naprawde dziala.Kobiety na zach sa zirytowane tandeta i szukaja pracowitych Polakow (bo mamy dobra opinie jesli chodzi o prace). Nie sluchajcie bzdur co wam polki pisza.Macie rowniez wiekszy wybor jak azjatki,mulatki. Zachecam was do rejestrowania sie na zach portalach randkowych i zycia bez frustracji samotnosci !!!!!!

Gość gość
Spier/dalaj. Ja jestem szczesliwy z moja Polka. :)

Gość gość
Dobrze piszesz. Polki to dno. Tylko o kasie mysla. W uka paniusie udaja buheheee:D

Gość gość
Przecież Polacy to jedno z najmniej atrakcyjnych mężczyn. Chcą was tylko Ukrainki by mieć obywatelstwo UE i wasze brzuszki im nie przeszkadzają.Naprawdę myslicie, że kobiety ze wschodu szukaja czegoś innego niż faceta, który ich bedzie utrzymywał? Pod tym względem są nawet bardziej "tradycyjne" niż Polki. A o kobietach z zachodu możecie pomarzyć, one lubią jak faceci są atrakcyjni fizycznie

Gość gość
I z czego sie cieszysz bingol frajerze? :D Z tego ze jestes nieudacznikiem i nie umiesz poradzic sobie za granica i z kobieta? Buehehehe :D masz w chu/j smutne zycie przyglupie

Gość gość
To nie bingol to wuefista

Gość gość
kto to jest wuefista ?

Gość gość
Buehehe bingol to wuefista tylko troche zmienia styl pisania na bingolu. Kilka dni temu chyba sie naje/bal i pisal na bingolu dokladnie tak samo jak wuefista bueheheh tepak sam sie wystrzelal :D ja juz dawno sie zreszta skapnalem ze to on bo jako bingol zachwalal UK pod niebiosa i "jego krolowa" ale nigdy nie klocil sie z wuefista ktory zachwalal PL. Klocil sie za to z innymi ktorzy tez bronili zagranice. Czyli to po prostu troll prowokator, pewnie wypisuje te swoje brednie celowo.

Gość gość
Dokładnie, kłócił się ze wszystkimi, też tymi w Polsce, tylko nie z "wuefistą", czyli sobą. ;) Bingol sam strzelił sobie binGOLA. ;)

Gość gość
I jak myślisz, ile facetów z jajami znajdziesz na forum dla kobiet?

Gość gość
Nie, wuefista to nie bingol.

Gość gość
Kafe to nie forum tylko dla kobiet. :p

Gość gość
Polacy bez szkoly i oglady, ktorzy dopiero co przyjechali, maja paskudny polski akcent. Nie dosc, ze to glupie to jeszcze foreigner :D:D

Gość gość
Nie tylko dla kobiet? To co pisze w opisie? Haha

Gość gość
polki liza jaja w uka kazdemu ciapatemu za pieniadze widzialem dzisiaj pokazywali w polskiej telewizji

Gość gość
Ja dodam żebyście nie uprawiali seksu z kobietą co była w Uk bo tam nawet mężatki się seksią z "czornymi" tak jak żonka mojego kumpla co była w Uk pół roku i przywiozła syfa bo znalazł jej papiery od lekarza że leczy rzeżączkę kumpel od razu wywalił ją z chaty i złożył pozew rozwodowy.

Gość gość
Potwierdzam w czasie studiów wszystkie moje najlepsze znajome były z zagranicy (Białoruś,Ukraina,Słowacja) to jest inna mentalność na piwo na mecz z tobą pójdą a nasze to w chamski sposób cwaniakują robiąc wykręty w ostatniej chwili. Dziewczyny zagranicy są słowne nasze udaj ą cwaniaczki ale przestraszone cwaniaczki. Bo np. dziewczyna wysyła sygnały że jej się pidobasz i będzie czekać jak debilka że zagadasz , nie zagadasz to ucieka jak ostatni tchórz bez słowa, zagraniczne potrafią pueresze zagadać taka jest różnica!!!

Gość gość
Pamietam czasy jak bylem prawiczkiem, ciezko mi wtedy bylo uwierzyc ze ktos inny nim nie jest. :D Tak samo ty debilu nie mozesz uwierzyc ze ktos ma wierna zone/dziewczyne. :p