Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdsds

Dlaczego niektórzy są brudasami?

Polecane posty

Gość dsdsdsdsds

Znam taką osobę i nie potrafię tego zrozumieć. Nie myje się codziennie (ew. podmywa, a jeśli siedzi kilka dni w domu to nie myje się w ogóle). Wieczorem nie myje zębów. Śpi w brudnej pościeli i w ogóle jej to nie przeszkadza, chodzi po domu w brudnych ciuchach. Kiedy pies nasika w mieszkaniu rzuca na to szmatę (zamiast to od razu wytrzeć np. ręcznikiem papierowym) i potem ta szmata nasiąknięta tym moczem leży i śmierdzi. Mimo, że jest w dobrej sytuacji finansowej nie wymieniała mebli ani nie remontowała mieszkania od bardzo dawna - meble są poniszczone, podłoga wygląda tragicznie, ściany brudne od dymu z papierosów. Szafy i nie tylko wypchane po brzegi, a mieszkanie nie jest bardzo duże. Wstyd byłoby kogoś zaprosić. Jak coś się zepsuje/przepali się żarówka, to zostaje wymieniona dopiero po kilku tygodniach albo i miesiącach. Skąd to się bierze?

Gość gość
a wolność flondro polega na wolności wyboru nie pasi to omijaj ty bierzesz do gęby loda i inne gorsze rzeczy i warczysz jak ktoś mówi źle o twoich wyborach???

Gość dsdsdsdsds
Nie odpowiadam na obraźliwe wpisy.

Gość gość
też uważam że ciapak z bliskiego wschodu nie powinien mieszkać w cywilizowanej europie

Gość gość
znowu ta od brudasów sie odzywa.:P,nie rozumie tępota ,ze nikt tu o tym czytać nie chce .Ale to ograniczony umysł.typ.:P

Gość dsdsdsdsds
Jestem tu pierwszy raz i przeraża mnie poziom chamstwa w wypowiedziach.

Gość gość
dla wielu ludzi ty jesteś brudasem, dla innych idiotą. nie zadawaj głupich pytań i wracaj skąd przybyłeś.

Gość gość
jest taka choroba psychiczna, jak chory wszędzie widzi bród. to chyba taki przypadek.

Gość dsdsdsdsds
Rozumiem, że prześcieradło umazane psim gównem, w którym ktoś śpi do dla was norma? Masz rację, idę stąd - dawno nie widziałam tak wielu nieszczęśliwych kobiet, których jedyną radością jest dopierdolić komuś (i obrazić) na anonimowym forum. Brzydkie, grube, nieszczęsliwe i niekochane. Życzę wam więcej szczęścia w życiu, może wtedy staniecie się lepsze. Do widzenia

Gość dsdsdsdsds
Byłoby nieuprzejmością z mojej strony nie dodać, że lubię czasem popatrzeć w niebo przez koński teleskop :classic_cool: