Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aż mnie mdli na myśl że zaraz zobaczę tesciową

Polecane posty

Gość gość

jest tak wredna i złośliwa , przez nią moje małżeństwo wisi na włosku non stop się z mężem kłócimy , on zazwyczaj staje po stronie ukochanej mamusi nigdy nie zamieszkujcie po sąsiedzku z teściowa dopóki mieszkaliśmy daleko od niej było nam cudownie

Gość gość
współczuję, ja tez mam na moją uczulenie, nigdy spokojnie nie mogłam przeżyć spotkania z nią. Kurwa, dlaczego tak jest??? Ja się ze swoja nie widuje i mam spokój.

Gość gość
Napiszcie cos o swoich starych raszplach mamusiach hi hi ,one zapewne sa miłe i kulturalne a synowe i zieciowie całują ich po zadzie.

Gość gość
Możesz być pewna że teściowa to samo przeżywa na myśl ze ciebie zobaczy.

Gość gość
non stop się z mężem kłócimy , on zazwyczaj staje po stronie ukochanej mamusi xxx ty masz problem z mężem a nie z teściową - ale oczywiście lepiej zwalić na nią bo misio przecież musi pozostać niewinny!

Gość katikaa
Pozdrowionka dla Autorki. Też nie znoszę swojej teściowej.

Gość jajajajaja1234
a niby w czym ci zaszkodziła teściowa? A może po prostu TO MĄZ CI NIE PASUJE? To sie rozwiedź po prostu! A może jesteś pasożytem i leniem , to ci wszelka krytyka przeszkadza, flądro?

Gość gość
A to lobuz, przytulam

Gość gość
Autorko, przecież wcale nie musicie się widywać... No chyba że mąż to maminy cycus a albo trzesiesz się jak galaretka i nie wiesz jak się pistawic

Gość gość
Dlaczego włączacie trzecią osobę do swojego życia i się o nią kłócicie? Czy nie możecie uniknąć rozmawiania o osobie teściowej, jej opiniach, sądach, radach i nie wiem czym tam jeszcze? Może o mnie też się pokłócicie albo... bo ja wiem... o moje pranie? Po pierwsze, osób trzecich nie wpuszcza się do domu bez umówienia się wcześniej. Po drugie, nie wpuszcza się kogoś kto psuje humor, jest niepotrzebny itp. Po trzecie, kto z was zaczyna gadanie o teściowej, właśnie ten jest winien scysji. To tak w zarysie... Podstawowe sprawy musicie ustalić na podstawie tych punktów jeśli chcecie, żeby poprawić relacje między sobą. Jeśli nie chcecie, warto pomyśleć o rozstaniu. W sumie to jest proste jak wał korbowy, tylko niezależnie od teściowej trzeba o tym pomyśleć czyli tylko o was. Ogólnie to nie rozumiem was. Mój mąż i ja mamy świetne teściowe ale fakt że nie włączamy ich w swoje sprawy, nie kłócimy o swoje mamy, nie przywołujemy ich opinii. Do cholery, dorośli w końcu jesteśmy. Gdyby nasz mamy miały źle wpływać na nas, nie byłoby problemu żeby dla zdrowia swojego i ich, nie widzieć ich całymi tygodniami (a każda blisko mieszka).