Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simonna Vi

mieszkaniówki w Niemczech

Polecane posty

Gość Simonna Vi

hej, czy możecie mi polecić jakiś dobry adres w Niemczech, gdzie można zarobić a nie wrócić z pustym portfelem, oraz jakich miejsc unikać. Do tej pory pracowałam jedynie w Kiel, ale tam było beznadziejnie.

Gość gość
W Pension 27? :D Byłam tam raz,pierwszy i ostatni,masakra. Mieszkaniówka...no cholera,nie wiem. Dawno w De nie pracowałam. Napisz,ile minimum tygodniowo jest ok dla ciebie i czy musi być mieszkanie,czy może być jakiś klub. Byłaś gdzieś poza Kiel czy tylko tam?>

Gość Simonna Vi
no tak od 3.000 € w górę. byłam jeszcze w Schweinfurcie ale tam też ciężko bo to club, zbyt długie godziny pracy i dużo dziewczyn. Ponoć w stuttgardzie jest dobrze ale nie znam żadnego adresu, a dziewczyny też nie chcą mówić

Gość gość
W Niemczech ciężko już zarobić 3000 euro, chyba,że na miete albo na naprawdę dobrym adresie. Wiem, gdzie byłaś w Schweinfurcie; ja tam jeździłam parę lat temu,ale właśnie te godziny pracy,zwłaszcza w weekendy,mnie wykańczały. Podobno mieszkaniówka w Stuttgarcie "Eve Paris" u Leny jest ok, jeszcze 1,5 roku temu jedna Polka mi opowiadała,że tam dobrze leci.Ale nie byłam Słyszałam też o Leipzig Modelle - podobno zarobki rewelacyjne,ale dużo dziewczyn nie wytrzymuje "przemiału",bo jest bardzo dużo gości i naprawdę fizycznie wiele dziewczyn nie daje rady.

Gość Simonna Vi
a masz jakiś kontakt do tego Leipzig?

Gość gość
http://www.leipzigmodelle.de/kontakt Możesz napisać wiadomość albo po prostu zadzwonić. Z tym,że ja tam nie byłam,wiem od kilku dziewczyn jak tam jest,dlatego napisałam,że jeśli o zarobki chodzi,to jest naprawdę super,ale wiele dziewczyn nie daje rady. Któraś dziewczyna nawet w tym wątku pisała,że miała duże problemy ginekologiczne po terminie tam. No,ale spróbować pewnie nie zaszkodzi. Chętnie sama bym pojechała sprobować,gdyby nie to,że jednak boję się tego "przemiału". Bo 15-20 klientów dziennie,to dla mnie jednak trochę za dużo.

Gość gość
W Kooln na dworcu glownym mozecie dawac doopy. Duzo bezowych tam jest i jacy chetni.

Gość gość
Trolle juz zawitaly :D Ostrzegam na Agniesie z Frankfurtu, obiecuje cuda na kiju, a placisz za mieszkanie €50 dziennie, pol na pol, chamsko jest tam i godziny pracy? buhaha prawie cala dobe

Gość Simonna Vi
no co ty naprawde? wlasnie na roksie widzialam jej ogloszenie dobre stawki ma. ale jak za mieszkanie 50? jakies podatki sie tam placi czy co?

Gość gość
Nie płaćcie żadnych pieniędzy za mieszkanie! To oszustwo. 50 euro dziennie to jakaś kpina,za zabieranie kasy na reklamę też się nie zgadzajcie,bo pracujecie przeważnie 50/50,więc takie rzeczy jak mieszkanie,środki do pracy,reklama mają być zapewnione,a jeśli ktoś chce za to dodatkową kasę,to jest zwykłym krętaczem. Podatki są,owszem, dziennie między 15-25 euro ,w zależności od regionu.

Gość gość
o koloni ktos slyszal, tez sie wybieram ale bardziej na zachodzie bym chciala

Gość gość
W Kolonii? Słabo. To duże miasto,a ceny bywają tragiczne,w zależności gdzie trafisz. Jedna Polka się ogłasza na Roksie,Laura,ja byłam u niej dawno temu i już wtedy ceny były tragiczne..od 30 euro za 10 min, a godzina 110 euro...oczywiście wszystko na pół;/ Byłam też w Kolonii w miejscu,gdzie były lepsze ceny 80e-30 min, 150e/godzina,ale facet po kilku miesiącach zamknął lokal,bo nie było chętnych do pracy,a szkoda,bo miejsce czyste,zadbane,duże i miałam wolną rękę,jeśli chodzi o ustalanie serwisu do ceny. Generalnie Kolonii bym nie polecała; mnóstwo ciapatych, sporo Polaków...

Gość gość
Hahahhaaa macie swoją UE, do niemiec zjechało teraz 2 mln ciapatcych i bedzie wiecej, jak dobrze ze wrocilem z tego unijnego syfu do PL, tutaj jestem u siebie wsrod polakow tylko i piekna dzialke a u was w niemzcech co chwila jakies gwałty:D

Gość gość
to prawda ze juz ciezko zarobic duze pieniadze, ale sa miejsca gdzie zarabia sie i 5.000 tygodniowo, ale takich ogloszen nie znajdziecie na roksie, tam oglaszaja sie tylko polaczki ktore chca wykorzystac dziewczyny ktore dopiero zaczynaja

Gość gość
Ile to kurew na tym swiecie. Mam nadzieje ze zalapiecie hiva albo jakies inne gowno. Pracowac uczciwie juz wam sie nie chce, co szmaty?

Gość gość
Ile to k**ew na tym swiecie. Mam nadzieje ze zalapiecie hiva albo jakies inne gowno. Pracowac uczciwie juz wam sie nie chce, co szmaty? x Heheeeeeeee :D 10/10 :D