Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko poci się w czasie karmienia

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy któraś z was miała podobną sytuację z dzieckiem? Maluch poci się podczas karmienia piersią, najbardziej głowka i kark. Nie przegrzewam dziecka, podaję Wit d, obecnie zabkuje ale kiedy nie zabkował też tak miał. Prawie zawsze ma temperature 37, ale wiem że to normalne. Lekarze nie każą się przejmować. Że to taka uroda dziecka

Gość gość
Pewnie słabo leci mleko i dziecko meczy się żeby się najeść.

Gość gość
Moja coreczka tez tak miala. Teraz jest lepiej ;)przeszlo chyba jak miala 5 miesiecy.

Gość gość
To jest zupelnie normalne. Niektorym dzieciom poci sie glowa i szyja podczas ssania piersi. To jest dla takiego dziecka tez wysilek, tym bardziej ze wraz ze wzrostem ssie intensywniej bo potrzebuje wiecej pokarmu. Nie znaczy to jednak, ze ty tego pokarmu nie masz wystarczajaco - tylko tyle ze dziecko intensywnie je.

Gość gość
Bo ssanie to ciężka praca i dodatkowo ty grzejesz je swoim ciałem, do karmienia lekko rozbieraj dziecko i sprawdź czy wtedy też tak mocno się poci. Moje dzieci na początku się pociły, przeszło po jakimś czasie.

Gość gość
moja pocila sie przez caly okres karmienia piersia jak i podczas snu. W sumie to cala dobe byla spocona.spala w samym body,przykryta kocem. w dzien rowniez cos lekkiego. Do tej pory jest bardzo goraca dziewczyna,a ma juz ponad 2 latka,i kiedy ja siedze w swetrze mala biega w majtkach i podkoszulce.

Gość gość
to normalne ssanie z piersi to dla dziecka wielki wysiłek.

Gość gość
jakie to obrzydliwe! stekajace dziecko, sutek wielkosci glowy dziecka, zylasta piers i jeszcze pot na glowie dziecka..fuj

Gość gość
Lekarze mają rację, to normalne i nie masz się czym przejmować.