Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dalej twierdzicie że do lekarza są kolejki?

Polecane posty

Gość gość

Jak ja ostatnio szedłem na szczepienie to poza mną w ośrodku zdrowia nie było nikogo dalej twierdzicie że są kolejki?

Gość gość
są i to dużo większe jak za poprzedniej władzy.

Gość gość
Ooo ooo

Gość gość
Jak większe to niby jak wytłumaczysz że nie było w moim ośrodku zdrowia kolejek ? Co może niewidzialni byli w moim szpitalu w Namysłowie w okolicznym w Kępnie kluczborku czy na borowskiej we Wrocławiu nie ma kolejek nigdy nie musiałem czekać jak to wytłumaczysz?

Gość gość
w moim mieście jest chyba z 5 lekarzy wszyscy chodzą do jednego bo jest dobry a inni leczyć nie umieją albo dają końskie dawki albo nie dają na badanie i zlewają pacjenta albo pijany albo złą diagnozę daje także kolejka jest tylko do jednego

Gość gość
W tych szpitalach wszystko robią od ręki nikt mi nie wmówi że jest inaczej mój wujek co jest niewidomy ma cukrzyce nerkę po przeszczepie jest takiego samego zdania jak ja bo on musi po szpitalach jeździć

Gość gość
I ps moja babcia od niedawna ma problemy z sercem nasza lekarka rodzinna skierowała do szpitala i tam jej jakieś zabiegi w szpitalu w Kluczborku zrobili podczas dwutygodniowego pobytu w szpitalu ja choruje na depresje co miesiąc jeżdżę do Wrocławia bo z Namysłowa to jest 60 km do poradni neuropsychiatrycznej która się nazywa CENTRUM NEUROPSYCHIATRII NEUROMED SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ WROCŁAW BIAŁOWIESKA 79A ja tam raz na miesiąc jeżdżę owszem są w poczekalni kolejki ale co najwyżej godzinę półtorej dalej się będziecie upierać przy swoim?

Gość gość
A ten mój wujek co ma cukrzyce Pisałem powyżej o nim ostatnio był w szpitalu w Katowicach na ulicy francuskiej i też wszystko od ręki wszystkie badania zabiegi czy coś tam innego zrobili i też nie ma kolejek skąd te mity o kolejkach wzięliście?

Gość gość
Pierwsza ciąża, telefon do przychodni, najbliższy wolny termin za dwa miesiące. Zonk. Poszliśmy do prywaciarza. Tzn jest wolne, ale do takiego lekarza, że strach iść, podczas robienia wymazu rozkrwawił kobietę, a potem migał się, że sama to sobie zrobiła. Ma koszmarne opinie.

Gość gość
Gość 17:14 to do sądu lekarza podaj bo nie umie leczyć i to też zależy od szpitala u mnie nie ma takiego problemu

Gość gość
Hej! Autor! chorujesz na wściekliznę, i to dlatego zalatwiają cię bez kolejki, bo się boją że ich pogryziesz...

Gość gość
szczepienie i kod paskowy na czole :)

Gość gość
Ja autor nie choruje na wściekliznę kretynie

Gość gość
Teraz pełno wściekłych ludzi, a może by tak się zaszczepić:-P