Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę, że nikt nigdy mnie nie pokocha

Polecane posty

Gość gość
autorka autorka dziś twój problemy leży po twojej stronie wymagasz modeli odrzucasz normalnych porządnych a chcesz przystojniaka a potem się żalisz, że nikt cie nie kocha albo że mężczyźni to dupki tak wygląda życie.

Gość autorka autorka
"Nie zakoch*ję się w człowieku ze względu na jego wygląd. Inne cechy są dla mnie bardziej istotne w mężczyźnie." x kolego od modeli, przeczytałeś w ogóle co jest napisane w poście, do którego pijesz? nigdzie nie napisałam, że faceci to dupki, nie można nikogo zmusić do miłości przecież

Gość autorka autorka
21:46 smutno być samotnym, jeszcze na wiosnę :(

Gość gość
Pokocha, pokocha :)

Gość gość
autorka autorka dziś może masz wygórowane wymagania dlatego nie możesz się zakochac?

Gość autorka autorka
22:12 chciałabym, chciała :)

Gość gość
Ale przeżywasz ja osobiście przez 26lat nigdy w związku nie byłem z powodu wygórowanych wymagań dzisiejszych kobiet to jest kompletna masakra.

Gość autorka autorka
22:15 Zakochuję się w osobach o podobnych zainteresowaniach, podobnym światopoglądzie, z charyzmą. Muszę mieć z nimi o czym pogadać, no i musi być między nami chemia. Ale to nie oznacza, że on ma być przystojny. Wygląd, wiek są tak naprawdę obojętne jeżeli "zaskoczy". Oni mnie lubią, ale albo okazuje się, że mają dziewczynę… Albo nie wiem o co im chodzi, chyba nie traktują mnie jak ewentualnej partnerki :(

Gość gość
autorka autorka dziś bzdura kompletna zakochujecie się w modelach a przecietnych macie gdzieś

Gość autorka autorka
22:16 jak widzisz uroda też nie gwarantuje sukcesu

Gość gość
zmniejszcie wymagania nie oczekujecie modeli to zawsze się zakochacie w porządnych

Gość autorka autorka
22:21 nie obraź się, ale lepiej wiem czego szukam w mężczyźnie i nie jest to uroda… sama uroda nie jest żadną wartością, jeżeli ktoś ma zryty charakter zresztą nawet mężczyzna uważany za przystojnego, może nie być pociągający

Gość autorka autorka
ale ja się zakochuję w b. różnych… tylko żaden we mnie.

Gość gość
uroda jest kluczowa w związku i musi na prawdę być przystojny bez tego ani rusz do związku.

Gość gość
sama jesteś bo szukasz księcia przystojnego wyglądający jak model tak wygląda u ciebie.

Gość gość
autorko a skąd wiesz, że jesteś tak ładna jak opisujesz? może jesteś przecietna

Gość autorka autorka
22:31 Oczywiście istnieje taka możliwość, uroda jak wiadomo to rzecz względna:) Wnioskuję na takiej podstawie, że od innych osób słyszę, że jestem "śliczna", "piękna", "seksowna", mam świetną figurę i podobne komplementy. Często jestem zaczepiana na ulicy, w klubach, ale jestem nieśmiała i nie przepadam za zawieraniem znajomości w ten sposób. Zaznaczę - nie chcę teraz przechwalać się urodą, bo jak wiadomo "beauty is in the eye of the beholder" :) Sama o sobie nie myślę w tych kategoriach. Chodziło mi raczej o podkreślenie tego, że podobam się tym mężczyznom na którym mi zależy. Ktoś insynuował, że moim problemem jest brzydota, ale ten z którym ostatnio miałam kontakt stwierdził, że jestem "mind-blowerem".

Gość autorka autorka
tylko nawet jeśli jestem ładna to w sumie nic z tego dla mnie nie wynika… ja sama do urody mam taki stosunek, że poświęciłabym ją np. dla wielkiego talentu, który pozwoliłby mi spełnić moje marzenia :)

Gość autorka autorka
22:29 nieprawda, pisałam już

Gość gość
też tak czasem myślę, choć wcale brzydka nie jestem :(

Gość autorka autorka
22:56 no bo właśnie z urodą jest tak, że co komu pasuje…

Gość gość
wódka, koks i melina - to twoja dziewczyna Wiciu :)

Gość autorka autorka
23:07 Wiciu?;)

Gość gość
autorka autorka dziś to nie jest argument czasem ludzie mówią żeby się podlizać wiele osób mówi, że są atrakcyjni a tak na prawde nie jest więc nie pisz takich bzdur.

Gość gość
a żeby oceniac obiektywnie atrakcyjnych kobiet jest niewiele a mężczyźni oceniają tylko po figurze albo po biuście a kobieta z twarz jest przecietna czy brzydka z twarzy.

Gość autorka autorka
23:20 a po co mają kłamać? rozumiem - jedna osoba. ale wszyscy?

Gość autorka autorka
23:24 bzdura, atrakcyjnych kobiet jest mnóstwo słyszałam, że mam "śliczną buzię". przypuszczam, że typowym "pasztetem" nie jestem. zresztą widzę siebie w lustrze..

Gość gość
autorka autorka dziś czasem oceniają po figurze, biuście a z twarzy mało ładna to też trzeba wziąść pod uwage. A dlaczego jesteś sama? może to wina, ż wymagasz za dużo a odrzucasz fajnych, zwyczajnych nie wyróżniających się mężczyzn

Gość autorka autorka
nie rozumiem trochę jaki cel ma dyskusja na temat mojej urody, bo też nie zauważyłam, żeby jedynie uczucia skrajnie atrakcyjnych kobiet były odwzajemniane… jak wspomniałam wyżej - postrzeganie cudzej urody jest rzeczą b. względną, ja moim "obiektom zakochania" podobałam się fizycznie. sądzę, że problem leży w czymś innym.

Gość autorka autorka
mam ładną twarz. to znowu Ty od tych "modeli do związku"? już o tym gadaliśmy...