Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza?

Polecane posty

Gość gość

hej. mam problem. nie jestem malolata, chyba.. a wiec, wspolzylam z chlopakiem ok 1,5mca temu. dostalam normalnie okres. pozniej wspolzycia nie bylo w ogole. okres sie spoznia 7 dzien. jutro kupie test,ale czy mozliwe jest? w dniu okresu mialam bole podbrzusza,jak zwykle ,ktore trwaly chwile. i na tym koniec. nie mam zadnych mdlosci itd. spotkala sie ktoras z Was z taka sytuacja?

Gość gość
Skoro miałaś okres, to w czym problem? Organizm to nie maszyna, aby całe życie okres był co do dnia i minuty może jeszcze.

Gość gość
nie,okresu nie bedzie. bole byly i przeszly. teraz nic sie nie dzieje, jakby bylo po. zastanawiam sie, czy to mozliwe,zebym jednak w tej ciazy byla. byl to stosunek przerywany.

Gość gość
Byłam w ciąży, a miesiączkę miałam - była skąpa jak na moje możliwości, ale była ! Tak do 3 -go miesiąca ciąży

Gość gość
kuzwa.. jutro test kupuje. okres mialam z takimi samymi bolami, moze ciut ciut mniejszy niz zwykle, moze wmawiam sobie teraz.

Gość gość
gość dziś Weź podręcznik do biologii i przeczytaj czym jest miesiączka. Krwawienie w czasie ciąży to nie miesiączka!

Gość gość
no i jeszcze widzialam,ze ''okres'' byl skapy. wystarczylo poczytac. ludzie..