Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi jej...

Polecane posty

Gość gość

Żal mi byłej kobiety kumpla...Dobra, miła, kochająca, nie widziała nikogo poza nim. Robiła dla niego niemalże wszystko, żeby jemu było dobrze - gotowała, pomagała, sprzątała, aż boję się pomyśleć, jaką była dla niego kochanką.. Wszyscy mu jej zazdrościli, bo ona nie chciała niczego wielkiego - nie jest materialistką. A on? Nie docenił tego. Co mam jej powiedzieć?

Gość gość
faceci to debile, nigdy nie doceniają dobrych kobiet. tez taka jestem i facet i jeden i drugi docenił dopiero jak z nimi zerwałam, wtedy były nawet oświadczyny żeby mnie odzyskać i nagłe olśnienie jaka to jestem cudowna. dla was trzeba być suka to wtedy doceniacie

Gość gość
Ja tego kompletnie nie kumam - ona naprawdę robiła dla niego absolutnie wszystko, a sama nie chciała niczego, bo wiedziała, że nie ma za wiele - nie chciała baletów, wyjść, starczał jej głupi spacer... Kochała go ponad wszystko, a on nie mówił jej o wielu rzeczach, a jeśli już, to dowiadywała się o czymś nagle...W końcu nie wytrzymała i teraz to niby ona jest winna. Każdy mu jej zazdrościł, bo nie dość że mądra, to i piękna, z dobrego domu.

Gość Kaszana Maniana
19:45- wróciłaś?