Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość24

Witam chciałabym opisać swoją sytuację. Potrzebuje porady bo wariuje i sama nie wiem co myśleć. Mój chłopak poszedł na studia gdzie poznał koleżankę i tak się wszystko zaczęło. Pewnego razu dostrzegłam ze z kimś cały czas pisze no i okazało się ze to z nią. Pisali tak dwa wieczory. Nie wytrzymałam i zrobiłam mu awanturę. On stwierdził ze nie będzie się tłumaczyć bo nie ma z czego przecież nic złego nie robi ze to zwykła rozmowa koleżeńska a jemu się dobrze z nią rozmawia. Po przemyśleniach stwierdził ze przestanie z nią pisać. Po tygodniu przez przypadek znowu wyświetliła się od niej wiadomość i zobaczyłam ze mimo wszystko z nią pisze ale kryje się z tym. Gdy go oto spytałam to skłamał. W tych rozmowach faktycznie nie było niczego złego żadnego flirtu ale martwi mnie to ze przerodzi się to w coś więcej. Nie wiem co o tym myśleć .?

Gość gość
proszę przytoczyć jakieś zdania które ciebie niepokoją

Gość gość24
W tym co widziałam to nie ma nic niepokojącego ale dalej to nie wiem o czym oni piszą bo nie mam dostępu a on nie pokaże mi wiadomości

Gość gość24
Wiem ze ludzie gdy wypiją wygaduja głupoty i też tak się on tłumaczył rano ale usłyszeć tekst ze cię nie kocham chce się rozstać kocham ją to jest dziwne ze tak powiedział mimo ze rano nic nie pamiętał