Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zu_za

Nocne niegrzeczne igaszki

Polecane posty

Gość poruszenie_W_bokserkach
No no od tyłu tez Cię popieprzę paluszkami i będę napierał na Twój tyłeczek pośladkami mocno żebyś mocno poczuła jak reaguję na Twoją mokra cipkę 😘 Ściągnę bokserki i poklepie Cię k*****m po pośladkach :classic_cool:

Też? to jak jeszcze? :P

Dobra to ściągam przez glowę jednak i już jesteś golusieńka :classic_cool: I tak możemy iść spać :D

Chcę to czuć. Chcę czuć jak twardym k*****m uderzasz moje pośladki 👄 Podnieca mnie to bardzo. Moja cipka robi się jeszcze bardziej mokra i mocno zaciska się na Twoich palcach :P Coraz bardziej faluję biodrami....

Sama się zerżnę w takim razie :P Nie odmówię sobie przyjemności orgazmu. Za bardzo jestem napalona :P

Wezmę go w dłoń i poocieram się nabrzmiałą główką o cipkę... Mrrry jaka mokra, aż się błyszczy od Twoich słodkości 😘

Taa a ja co, mam się patrzeć? :D

Myślałam, że idziesz spać :P Wtedy sama skończę zabawę :classic_cool: ale....to pocieranie główką o mokrą cipkę podziałało bardzo....Płatki same się rozchylają aby przyjąć gorącego kutasa...👄

Lubię się droczyć :classic_cool: Moje dłonie przesuwają się na pośladki, chwytam je pewnie i rozszerzam jednocześnie napierając na Ciebie twardym kut\asem.. poruszam tak biodrami powoli, penis między udami ociera się o mokrą cipkę.. jedną dłonią chwytam twoją pierś i zaczynam ją ugniatać, odwracasz głowę i nasze jezyki znowu się spotykają 😘

Wiem :classic_cool: Mrrr uwielbiam gdy to robisz :P Gd mocnym i zdecydowanym ruchem rozszerzasz mi pośladki i wsuwasz penisa między uda mrrr czuć wtedy jak bardzo jest twardy :P Napierasz biodrami co sprawia, że zaczynam jęczeć z podniecenia a cipka robi się bardzo mokra i bardzo niecierpliwa.... Odwracam głowę i nasze usta spotykają się w pocałunkach 👄 Podniecasz mnie...

Moja cipka jest mokra.... Lubię dotykać ją taką mokrą :P

Trzymając język w Twoich ustach dłonią sięgam po ku\ta\sa i trzymając go mocno pocieram nim cipkę szukając rozkosznej dziurki.. nabrzmiała główka przedziera się przez wilgotne i rozpalone płatki kiedy trafia w opdowiednie miejsce zanurza się w gorącym wilgotnym srodku a ja mocnym pchnięciem bioder wsuwam go całego w Ciebie i zaczynam Cię rżną\ć szybkimi ruc\ha\mi bioder, rozpycham Twoją cipkę, Twoje usta odrywają się od moich, sa lekko rozchylone i wydobywa się z nich cichy jęk co mnie nakreca jeszcze bardziej i jeszcze mocniej zaczynam Cię pieprzyć 😘

Jest bardzo spragniona twardego k****a.. Niecierpliwie napieram na niego gdy tylko czuję jak dotyka mokrej dziurki :P Chcę go poczuć w sobie. Pragnę poczuć jak powoli rozpycha moją dziurkę i wdziera się do środka. Jęczę z rozkoszy. 👄

Rżnę Cię rozpychając cipkę twardym k*****m.. Ociera się o wnętrze cipki dając Ci rozkosz, mocno na Ciebie napieram wpychając go głęboko, czujesz w sobie twardego k****a :P unosze Twoją nogę i opieram ja na swoich nogach a reką się gam do łechtaczki i rżnąc Cię masuję nabrzmiały guziczek palcami :classic_cool:

O taak... Pieprz mnie mocno 👄 Moje biodra zaczynają kołysać się coraz szybciej. Mocniej napieram na k****a. Jest taki twardy mrrrr. Wsuwam dłoń między swoje uda i zaczynam pieścić łechtaczkę. Jest twarda i nabrzmiała z podniecenia. Zaczynam coraz mocniej pocierać ją palcem co w polaczeniu z twardym k*****m, który rżnie moją cipkę daje niesamowite odczucia. Zaczynam jęczeć coraz głośniej 👄

Oboje myślimy o tym samym :P Pozwalam więc aby to Twoja ręka pieściła mój guziczek.... Dajesz mi ogromną rozkosz pieszcząc moją łechtaczkę i pieprząc cipkę 👄

Mm, teraz zwalniam ruchy.. poruszam się powoli, odwracasz się, nasze usta znowu się spotykają, języczki wirują w naszych ustach a ja powoli poruszam się w rozgrzanej cip\ce ocierając się o jej ściany twardym kut\asem 😘

Czuję każde Twoje pchnięcie . Wypełniasz mnie od środka. K***s masuje ścianki delikatnie. Jest mi dobrze. Usta nie przestają się całować. Pocałunki są coraz bardziej zachłanne i namiętne 👄 👄 👄 Czuję jak z każdym kolejnym pchnięciem jestem bliska szczytu...

Więc zaczynam Cię pieprzyć ostrzej, szybciej i głębiej, nadaję szybkie tempo swoim rucham, wbijam w Ciebie kutasa głęboko , teraz sama masujesz cipkę a ja ręką mocno masuję Twego cycuszka wbijając w niego palce 😘

Leżę z szeroko rozłożonymi nogami :P Cipka mokra bardzo... Nie parafie się powstrzymać, żeby nie dotykać i nie poczuć tej wilgoci. Oblizuję palce smakując siebie :P Szybko oddycham, a serce zaraz wyskoczy mi z piersi :classic_cool:

Mmm, jak smakujesz? :classic_cool:

Pieprzysz mnie coraz szybciej. Moja dłoń pieści guziczek. Mocno go pocieram. Jest twardy i nabrzmiały. Czuję jak w podbrzuszu wzbiera fala ekstazy....Zaczynam tracić kontrolę nad ciałem. Pragnę tylko aby dojść na szczyt i poczuć jak tryskasz gorącą spermą i zalewasz tę mokrą cipkę 👄

Smakuję podnieconą i napaloną kobietą :classic_cool: Musiałbyś sam posmakować :P

Pulsowanie Twojej cipki sprawia że mój k***s nie wytrzymuje, nabrzmiewa do granic i ogromna fala rozkoszy wydobywa z niego gorącą spermę która zalewa Twoje wnętrze... nasze soki łączą się a ja powolnymi ******* bioder rozsmarowuję cipkę spermą w tym samym czasie gorąco i namiętnie Cię całując 👄

Och mrrr, chciałbym bardzo :P 😘

O taak! Uwielbiam gdy zalewasz moją cipkę gorącą spermą 👄👄 👄

I rozprowadzam ja po niej powolnymi ru\cha\mi kuta\sa w środku 👄 👄 👄

😘 😘 😘

Mrrrr cicho mruczę z rozkoszy....👄 Czuję się taka spełniona :) Jeszcze mi cipka pulsuje delikatnie :P