Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zu_za

Nocne niegrzeczne igaszki

Polecane posty

Tak zasnę:P naga z mokrą cipką 👄 Nakryta tylko letnią kołdrą ;) 👄 👄 👄

Gość poruszenie_W_bokserkach
Już? 😘 A ja jeszcze chciałem Cię zerżnąć na pieska 😘

Mówisz? 👄

Z rozkoszą się odwrócę i wypnę tyłeczek. Niech poczuję Twoje dłonie mocno trzymające moje biodra 👄 👄

Najpierw przewróciłbym Cię na brzuch.. dłonie na pośladkach.. mocny klaps :P potem lekki masaż.. rozszerzam pośladki i liże cipkę z dołu do góry.. wsuwam język w dziurkę i wysuwam i tak na zmianę.. potem schodzę niżej i czubkiem języka drażnię łechtaczkę.. 👄 Znowu daję soczystego klapsa i każę Ci unieść tyłek :P Podnosisz się na kolana, pupa na wysokości sterczącego kutasa a tułowiem przylegasz do łóżka :classic_cool: Pocieram nabrzmiałą główką cipkę, masuję nią łechtaczkę.. Przytykam do niej główkę i lekko napieram na Twoje ciało.. Klepię penisem guziczek i przesuwając kutasem po cipce kieruję się do dziurki w która wchodzę jak w masło, chwytam Cię za biodra i mocnymi energicznymi pchnięciami zaczynam Cię pieprzyć mrrałć 😘

Mrałććć podoba mi się tak bardzo, że aż cipka zaczęła pulsować :P Te klapsy strasznie mnie jarają, aż chcę mocniej wypiąć tyłeczek. I ten jęzorek liżący cipkę . Można odlecieć z podniecenia. I to klepanie k*****m o guziczek o jej! Chcę bardzo. Chcę czuć jak wbijasz k****a w cipkę i zaczynasz pieprzyć 👄 👄 👄 Mocno naziewasz moją cipkę na twardego k****a, a ja jęczę coraz głośniej :P

A jeszcze gdybyś złapał mnie za włosy ,pociągnął delikatnie w tył i nachylając się do mojego ucha wysyczał do niego,że zerzniesz mnie jak swoją suczkę....:P To orgazm w sekundę :classic_cool:

Tak nadziewam Cię, mocno go wpychając ale Ty sama też możesz się na niego nadziewać poruszając Tyłkiem i masując mojego k****a swoją rozpaloną cipką :classic_cool: gdy tak robisz daję Ci siarczystego klapsa az moja dłoń zostawia czerwony ślad na pośladku 😘 Unoszę się trochę na nogach i napierając na Ciebie dociskam Cię ręką do łóżka mocno Cię rżnąc a Ty wsuwasz dłon między uda i masujesz sobie nabrzmiały guziczek :classic_cool:

Zaczynam poruszać tyłeczkiem, nadziewając się na kutasa. Jest twardy i czuję jak nadziewa moją rozpaloną i mokrą cipkę. Rżnij mnie mocno dociskając do łóżka:P Wciskam dłoń między uda i zaczynam pocierać guziczek :classic_cool: Jestem podniecona .... :P

Mrry zakręcam Twoje włosy wokł nadgarstka, ciągnę je do siebie odchylając Twoją głowę, pochylam się do ucha i pieprząc Cię mocno mówię "jesteś moją suczką i zerżnę Cię jak swoją suczkę" i daję mocnego klapsa :classic_cool: te słowa mnie również podniecają, czując że zaraz dojdę wychodzę z Ciebie i dając kolejnego klapsa w seksowny tyłeczek każę Ci się odwrócić i mówię "obciągnij go, wiesz gdzie chcę skończyć" :classic_cool: 😘

Mrrrr zwariowałam od Twoich słów :P Odwracam się i zachłannie biorę k****a do buzi. Obejmuję mocno wargami i zaczynam go obciągać namiętnie. Unoszę wzrok i lubieżnie patrzę w Twoje oczy :P Nie przestaję masować swojego guziczka. Zaczynasz poruszać biodrami coraz szybciej i coraz głębiej pieprzysz k*****m moje usta. Czuję jak główka obija się o moje gardło. Biorę go całego, głęboko a Ty przytrzymujesz moją głowę tak, że dławię się k*****m. Obciągam go coraz bardziej zachłannie. Mrrrr lubię to :classic_cool: Gdy wyciągasz k****a z moich ust, ślina ścieka mi na piersi....

Gość gość
Ty idiotko i ty cymbale leczyć się matoły

Czuję jak bardzo zrobił się nabrzmiały. Czuję każdą żyłkę na kutasie... Wiem, że zaraz dojdziesz. Nie wytrzymasz już dluzej. Mrrrr mocno go obciągam. Zastygasz wbijając mi kutasa głęboko i strzelasz do gardła gorącą spermą. Czuję jak spływa i pieści mój przełyk...mmmmm

Mmm cudownie, robisz to tak jak powinno się to robić :classic_cool: Kutas nabrzmiewa, widać na nim wszystkie żyły,, dłonią rozprowadzasz tą ślinę mocno masując go ręką.. przytrzymmuję Twoją glowę i pieprzę Twoje usta, wpychając go po samo gardło, potem wysuwasz język i klepieCię po nim nabrzmiałym kuta\sem :classic_cool:

Gość gośćon7
Chore ćwoki obsrane

Gość gość
Co ty idiotko czujesz przez ekran? Że jest nabrzmiały? Twój chory globus chyba

Wyciągam k****a z buzi. Trzymając go w dłoni takiego mokrego od spermy i śliny....przykładam do piersi i masuję nim twarde sutki :p

Ja go biorę w dlon i klepię nim twarde sutki :classic_cool: a potem wsuwam CI go do ust 😘

Gość gośćt
Poruszony to masz żylastego pena? Oj cho do mnie zobacze czy tylko w gębie jesteś taki mocny?

od czego? :D wliżę :P

Gość gość
Świry