Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproszenie na slub

Polecane posty

Gość gość

Zbliza sie slub i wesele kolezanki. Czy wypada napisać do kolegi, z którym kiedyś miałam kontakt (obecnie nie) czy byłby osoba towarzyszaca? jesli tak to jak byście zaptały

Gość gość
A po co chcesz brać kogoś z kim nawet nie utrzymujesz kontaktu? Bo nie rozumiem. Żeby kolezanka miała więcej obcych osób na ślubie czy co?

Gość gość
Powiedz mu ze on następny w kolejce z toba :-D

Myślę, że to trochę nie wypada tak za przeproszeniem "z dupy" do niego pisać i go zapraszać. Nie masz jakiegoś bliższego znajomego, z którym normalnie masz kontakt i który mógłby się wybrać z Tobą?

Gość gość
A dlaczego nie, skoro nie masz.innej osoby a chcesz z nim pojsc to warto zapytac. Nie zaszkodzi

Gość gość
a osoba towarzysząca musi być !

Gość gość
A wy co byscie zrobily? Ja mam podobnie, tez nie mam obecnie kontaktu z kolega, ale nie ukrywam, ze zalezy mi na nim. Takie zaproszenie jest szansa ze znowu sie z nim zobacze, ale z drugiej strony nie wiem jak on zareaguje, nie jestem pewna.

Typowa kobieta. Głupio jej przed innymi ludźmi, więc chce wykorzystać faceta, którego ma w de, żeby zrobił to co ona chce. A potem go oleje. A jak się trafi taki z kasą, to będzie tak długo udawała, że go kocha, aż ten się ożeni. Potem urządzi mu piekło. Facet się rozwiedzie i będzie płacił jej alimenty. I tak sobie życie ułoży. Zatem autorko tak, napisz do frajera, każdego którego znasz, w końcu któryś pójdzie. Podążaj swoją drogą, pisz!

Gość gość
Typowa kobieta. Głupio jej przed innymi ludźmi, więc chce wykorzystać faceta, którego ma w de, żeby zrobił to co ona chce Akurat się nie zgadzam. Nie jest mi głupio przed innymi, ale pójście samej na wesele to nie jest dobry pomysł, tym bardziej, że znam tylko pannę młodą. Nie ma mowy o wykorzystywaniu, wręcz przeciwnie chce zaprosić kogoś na kimś mi zależy, chce mieć okazję do spotkania, do kontaktu.

Gość gość
Up