Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztoff40

Moja kobieta zbyt młodo wygląda

Polecane posty

Gość krzysztoff40

Mam 40 lat, moja kobieta ma 35, ale niestety- nikt nie daje jej tylu lat, a góra 25! Ona z tym problemu nie ma, ale niestety mam ja. Wyglądam dojrzale, trochę siwych włosów itp. a ona ma taką młodzieńczą urodę, szczupła jest, młodo z twarzy wygląda. Gdy spotykamy znajomych, to potem pytają, dlaczego znalazłem sobie jako dojrzały facet młodą studentkę!!! Głupio się z tym czuję!Przecież ona nie zawiesi sobie plakietki na szyi ze swoim wiekiem! W dodatku ubiera się też w takie ciuchy, jak to młode 20- obcisłe jeansy, adidaski itp. co ją dodatkowo odmładza, bo uważam, że gdyby sobie zrobiła odpowiedni makijaż, jakąś garsonkę ubrała, fryzurę dojrzałą zrobiła, to może dodałoby jej to trochę lat. MYślicie, ze to sie z wiekiem wyrówna? Bo bardzo mnie to uwiera, cały czas idąc gdzieś razem czuję się dziwnie- jakbym szedł z młodszą siostrą. Mam koleżanki w jej wieku i wyglądają z urody o wiele dojrzalej, niektóre mają już pierwsze zmarszczki, maja też inne figury- takie dojrzalsze. Co na to poradzić? Nie chcę, by brano moją kobietę za studentkę lub dwudziestoparolatkę.

Gość gość
Jakie ty problemy człowieku tworzysz. Inni byliby dumni a ty się wstydzisz. Jak kobieta ma chcieć się postarzać? Każda chce wyglądać młodo. Garsonki? To noszą baby po 60...

Gość gość
Dziwne. Gdybys ja kochal byloby Ci to obojetne. Lepiej ja zostaw, nie znajdzie kogos kto doceni jej mlodzienczy wyglad. jezzzz... Dla niektorych na prawde swiat konczy sie na wygladzie.....

Gość krzysztoff40
Chodzi o to, ze po prostu nie chciałbym, by brano mnie za podrywacza młodych panien, albo jakiegoś lalusia, co to za studentkami się ugania. Ja nie wiem, czy dla facetów młodszy wygląd kobiety to taki przywilej. Ja- posiwiałe włosy, zakola, trochę zmarszczek i wygląd 40 latka, a ona jak młodsza siostra.

Gość gość
A co sie przejmujesz opinia innych? Ludzie zawsze beda gadac. ZAWSZE Jesli masz jaja powinienes miec to gdzies, jesli Ci sie podoba.

Gość gość
wyślij ją do pracy w polu czy kopalni to się szybko zestarzeje nie dziękuj :classic_cool:

Gość gość
Haha odpowiedź wyżej jest bezcenna. Posłuchaj takich kobiet jak Twoja jest niewiele. Ciesz się chłopie bo inne płacą duże pieniądze za zabiegi, a i tak wyglądają staro.

Gość gość
Dokladnie.Zalosny jestes 🖐️

Gość gość
wszystko do czasu, takie kobiety szybciej się starzeją

Gość gość
Jesli ci to tak doskwiera,to zostaw ja i znajdz sobie taka,co wyglada na 80 lat i przestan marudzic.

Gość gość
Rece opadaja...

Gość gość
Nie sadze, żeby wygladała na 10 lat mniej z bliska, jak ktos sie przyjrzy...