Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie tylko ja twierdze, że kobiety oczekują tylko modeli do związku

Polecane posty

Gość gość

tak wygląda dzisiejszy świat niewiarygodnymi wymaganiami kobiet wobec mężczyzn

Gość gość
te fakty, to przeraża... Mam gorącą prośbę do wszystkich: 1. Wpiszcie coś w stylu "modeli do związku" w wyszukiwarke kafe 2. Zobaczcie ile tego chłamu naspamował 3. Nie odpisujcie mu nigdy więcej

Gość gość
gość dziś Mam uwage do ciebie nie spamuj tak z tymi odpowiedziami! Kobiety wymagają modeli każdy mówi na facebooku, demotywatorach, forach wszędzie!

Gość gość
Uczę się od najlepszych :)

Gość gość
Mam gorącą prośbę do wszystkich: 1. Wpiszcie coś w stylu "modeli do związku" w wyszukiwarke kafe 2. Zobaczcie ile tego chłamu naspamował 3. Nie odpisujcie mu nigdy więcej

Gość gość
O , dzięki. Miałam to zrobić sama, ale ktoś ponownie przekleił mój wpis :)

Gość gość
gość dziś Proszę wpisać "Namysłow" w wyszukiwarke kafetaria zobaczyć co ta pisze a problem jak w temacie jest bardzo poważny i czekamy na odpowiedzi! Wiele mężczyzn nie może znaleść kobiety do związku przez wygórowana wymagania nie tylko ja twierdze ale duża liczba mężczyzn.

Gość gość
Namysłow nie ma tu nic do rzeczy, zasmiecasz kafe od roku, szalejesz na tym forum jak knur w paśniku i ktoś musi ostrzec tych biednych ludzi.

Gość gość
a temat musi być wysoko bo to jest bardzo poważny problem

Gość gość
Mam gorącą prośbę do wszystkich: 1. Wpiszcie coś w stylu "modeli do związku" w wyszukiwarke kafe 2. Zobaczcie ile tego chłamu naspamował 3. Nie odpisujcie mu nigdy więcej

Gość gość
gość dziś Proszę wpisać "Namysłow" w wyszukiwarke kafetaria zobaczycie ile tematów jest tej dziewczyny. A problem jak w temacie jest bardzo poważny i czekamy na odpowiedzi. Wiele mężczyzn nie może znaleść kobiety do związku przez wygórowana wymagania nie tylko ja twierdze ale duża liczba mężczyzn.

Gość gość
Namysłow to temat faceta, bo pisze o dziewicach :P

Gość gość

Gość gość
gość dziś dziękuje ci że tak odświeżasz wątek dlatego będzie wysoko cały czas. Jednego nie przewidziałaś odpowiadając odświeżasz wątek wszyscy widzą i tak odpowiedzą haha.

Gość gość
Mła pomaga w spamowaniu twoich tematów, boś głupi i masz wszy na mózgu. :) :) :) Nikogo twoje żale nie obchodzą, serio. Ale podenerwować cię zawsze można. :P

Gość gość
Kochanie, kiedy to nie ja !

Gość gość
00:32 Wychodzę z podobnego założenia, dzięki za przejęcie inicjatywy. Sam mi dzisiaj spamował na moim wątku, karma wraca :p

Gość gość
00:36 No probs, mnie też irytują jego bezsensowne wywody, w kółko to samo, aż do znudzenia i śmierci z powolnego zaniku szarych komórek... :)